in

Zware donderwolken boven relatie André Hazes en Sarah

De ellende blijft zich opstapelen voor André Hazes. Monique laat hem zijn zoontje niet meer zien en nu zit ook zijn relatie met Sarah in zwaar weer.

Dat leidde ertoe dat André nu in therapie is gegaan. Hoewel de zanger de voorbije dagen uitgebreid aan het feesten was, gaat het niet goed met hem.

Normaal is het koppeltje altijd samen, maar nu dus niet. Mensen vragen zich dan ook terecht af of er nu al een haar in de boter zit?

Lees ook  Overleden persoon die in dakkoffer in water werd gedumpt blijkt vrouw (37) uit Hongarije

De zanger geeft momenteel verschillende optredens in België. Daar waar Sarah hem altijd vergezelt, is ze nu alleen achtergebleven.

Donderwolken
Yvonne Coldeweijer merkt op: “De ‘kijk eens hoe gek wij zijn’-posts worden nu frequenter en komen wat geforceerd over waardoor ik het gevoel krijg dat er iemand wat onzeker wordt over de relatie.”

Maar de voorbije dagen postte het stelletje zelfs helemaal geen foto’s meer samen. Ook de schoonouders van André zijn niet meer te bespeuren.

Lees ook  Moeder beschuldigt ouder van ped*fiel gedrag, maar wordt zélf veroordeeld: ‘Het was hartverscheurend’

Therapie
Het contact met Monique is nu ook slechter dan ooit. De twee exen hebben zware ruzie, waardoor Monique eerst alles op papier wil hebben. Dat betekent dat de zanger zijn zoontje niet meer mag zien.

André Hazes heeft zelfs therapie nodig, gewoon omdat de communicatie zo slecht is. “Het blijkt dat André momenteel in therapie zit vanwege eigen problemen en hier leert hij ook om beter te communiceren met Monique”, weet showbizzkanaal Juicechannel.

Handige vaatwasser past op de keukentafel en werkt met enkel stopcontact

André Hazes in therapie: ‘Relatieproblemen’