in

Zwangere vrouw (34) en horecaondernemer omgekomen bij verkeersongeluk op N247

De twee personen die zaterdagmiddag op de N247 bij het Noord-Hollandse dorp Middelie om het leven kwamen bij een frontale botsing tussen twee auto’s, zijn een 40-jarige man uit Hoorn en een 34-jarige vrouw uit Volendam. De twee waren de bestuurders van de auto’s, meldt de politie zondag.

Volgens het Noordhollands Dagblad was de omgekomen vrouw zwanger. Ze was een zorgmedewerker en werkte op een zorgboerderij niet ver van de plaats van het ongeval.

Lees ook  Mohammed en Jamila zorgden al voor 44 (!) pleegkinderen

Haar twee vrouwelijke medepassagiers zijn naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen.

De omgekomen man was de eigenaar van twee restaurants in Hoorn en Egmond aan Zee. Op de Facebookpagina’s van de restaurants is te lezen dat de etablissementen tijdelijk wegens omstandigheden gesloten zijn.

Onder die berichten staan vele honderden condoleances en steunbetuigingen. Bij de man in de auto zaten zijn vrouw en jonge kinderen, die nog in het ziekenhuis zouden liggen.

Lees ook  Sarah van Soelen doet boekje open over drankgebruik André Hazes

De wagens belandden door het ongeval naast de weg en de bestuurders raakten bekneld in hun voertuig. De slachtoffers bezweken ter plaatse aan hun verwondingen.

Dashcam
Hoe het precies kon dat de auto’s op elkaar botsten is nog onduidelijk. De politie is voor het onderzoek op zoek naar getuigen en dashcambeelden die mensen mogelijk hebben.

Slang bijt man in de edele delen tijdens toiletbezoek

Peter R. De Vries neergeschoten in centrum Amsterdam, verdachte voortvluchtig