in ,

Zou jij 1 miljoen betalen om met Jenna in bed te duiken? “Ik kreeg dat bod van een zakenman” (foto’s)

Jenna Lee is een dame met maar liefst 2 miljoen volgers op Instagram. Ze heeft dat gigantische aantal gebruikt om een succesvol OnlyFans-account op te richten waar ze tegenwoordig volledig uit de kleren gaat en haar eigen pikante natuurfilmpjes mee verdeelt.

Het blijkt een gouden zaakje te zijn want blijkbaar verdient de blondine tienduizenden dollars per maand met het platform.

Een bod van 1 miljoen voor één nacht
In een recente podcast vertelde Jenna dat ze geregeld ook geld krijgt aangeboden van fans om met haar het bed in te mogen duiken.

Het meeste knettergekke bod kwam in de begindagen van haar carrière en werd gegeven door een miljardair, aldus het succesvol OnlyFans-model:

Lees ook  Politie treft overleden vrouw aan in woning in Rotterdam, 44-jarige man aangehouden: ‘Het wordt steeds gekker hier’

“Ik heb heel wat mannen de revue zien passeren die me een gigantische zak geld hebben aangeboden.

Er was bijvoorbeeld man die men in eerste instantie 10.000 euro had geboden, maar ik bleef weigeren en hij bleef dat bedrag maar verhogen.”

“Hij was gigantisch rijk. Hij werkte in financiën en had miljarden en ik was jong en onzeker, dus ik wou de stap niet zetten om s*ks met hem te hebben.

Ik hield hem uiteindelijk gewoon aan de praat gehouden en wou kijken hoe ver hij wou gaan. Na een tijdje kwam zijn advocaat mij met een contract van maar liefst 1 miljoen dollar.

Lees ook  Robbert (35) leeft met zijn gezin van donaties: ‘We gunnen iedereen deze vrijheid’

Ik dacht toen bij mezelf: ‘wanneer iemand er zoveel geld voor over heeft om s*ks met mij te hebben, dan zal hij me wellicht vermoorden wanneer ik daar ben’. Dus ik heb het aanbod wel afgewezen.”

Het doet je in ieder geval nadenken: zou jij in bed duiken voor 1 miljoen met een wildvreemde?

Terwijl je dat even laat bezinken, kan je ook even heel wat prachtige plaatjes bekijken van de knappe Jenna:

Zien: Jutta Leerdam vermaakt zich in de zon

Man naar ziekenhuis met horrorblessure door ‘overdreven agressief te masturberen’