in ,

Zo ziet Lissabon uit La Casa de Papel er in het echt uit

Inmiddels staat het allerlaatste deel van La Casa de Papel op Netflix en wij kunnen niet stoppen met kijken.

Helaas komt de serie met dit seizoen ten einde, maar gelukkig kunnen we de acteurs nog op social media blijven volgen. En holy! Weet jij hoe Lissabon (Raquel Murillo) er in real life uitziet?

Inspecteur
Raquel probeerde in de eerste twee seizoenen El Professor nog te pakken, maar daarna keerde het tij en werd ze smoorverliefd op hem.

Ze voegde zich bij de bende en wat er daarna gebeurde hoeven we je niet te uit te leggen, denken we. Raquel werd Lissabon en zorgde voor heel wat bad ass scènes in de serie.

Raquel wordt gespeeld door Itziar Ituño, die voor haar rol in LCDP in de Spaanse soap Goenkale speelde.

Lees ook  'Doodgeboortes na zeldzame ontsteking door coronabesmetting'

En wist jij dat Itziar in eerste instantie de rol van Raquel helemaal niet interessant vond? Pas toen ze het script las was ze overtuigd.

Achter de schermen
Dat ze nu fan is van de serie blijkt wel uit de kiekjes die ze op Instagram deelt. Regelmatig plaatst Itziar namelijk een behind the scenes-foto van LCDP of zien we een gezellig vakantie kiekje. Benieuwd naar hoe Raquell er in real life uitziet? Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Itziar Ituño (OFIZIAL) (@itziarituno)


Spin-off
Ben jij nog steeds enorm sad omdat LCDP ten einde is? Geen zorgen, want er komt een heuse spin-off van de serie.

Lees ook  Mannen met weinig geld houden vooral van grote borsten

De spin-off zal gaan over niemand minder dan personage Berlin, zo maakt Netflix bekend op Twitter.

Waarschijnlijk zal deze in 2023 te zien zijn. Pedro Alonso, de acteur die Berlin in LCDP, speelt, zal waarschijnlijk ook de hoofdrol voor de spin-off op zich nemen. “De overval mag dan bijna voorbij zijn, maar het verhaal gaat verder”, klinkt het in de tweet.

En dat is niet het enige goede nieuws dat we hebben, want er is ook een Koreaanse versie van La Casa de Papel in de maak.

Niemand minder dan Squid Game-acteur Hae-Soo (investeerder Cho Sang-Woo) zal in de remake Berlin gaan spelen. Wij kunnen niet wachten!

De Jonge maakt draai: volledige vaccinatieplicht toch niet uitgesloten

‘Mannen met een dikke bierbuik hebben meer bedpartners’