in ,

Zó ziet het eruit als je 100 lagen foundation draagt

Na het stapelen van lippenstift, mascara en nagellak heeft vlogger Josefin Lillakas een nieuwe uitdaging laten zien op haar YouTube-kanaal.

De Zweedse brengt met een sponsje honderd lagen foundation aan, binnen de luttele tijd van drie uur. Over goede dekking gesproken…

Masker-effect
Al na het aanbrengen van twintig lagen ziet Josefin eruit alsof ze een wit, glimmend masker opheeft. „Het lijkt wel highliger, zo erg glanst mijn gezicht”, vertelt de 17-jarige in de video.

De vlogger neemt tussendoor even de tijd om de foundationlagen droog te föhnen, zodat ze haar gezicht kan bedekken met nóg meer make-up.

Lees ook  Romy (23) is pornoactrice: Mijn moeder moedigde mij aan!

Het eindresultaat is, zoals misschien te verwachten was, ontzettend heftig. De fond de teint zit overal: ook in haar haren en over haar lippen.

Wanneer ze met een papiertje enkele lagen wil verwijderen, is haar huid zó rood dat deze wel verbrand lijkt.

Vrije tijd
Vraag je je (terecht) af wáárom de vlogger zoveel lagen aanbrengt? Josefin vertelt in de video dat ze veel te veel vrije tijd heeft en benieuwd was naar het resultaat.

Lees ook  Vrouw vastgegrepen, meegenomen en bestolen in auto door drie onbekende mannen in Emmen

Het stapelfilmpje zorgt in elk geval voor enkele hilarische reacties. Zo reageert YouTube-gebruiker Abby Williamson onder de video dat ze alleen maar kon denken aan de verspilling van het make-upproduct en vindt Jada Grimes dat ze op Donald Trump lijkt. „Wanneer neppe meiden op school zeggen dat het puur natuur is”, grapt Adilene Marie Klink.

Bekijk hier de bizarre stapelvideo:

Tim stopt tong 110 keer tussen muizenval

Vader misbruikt dochter: Was leuk zolang het duurde