in

Zó ziet de moeder (46) van Max Verstappen (24) eruit: Wat een milf!

Iedereen kent de vader van kersverse F1-wereldkampioen Max Verstappen, Jos, wel. Ook zijn beeldschone vriendin Kelly en zusje Victoria-Jane verschijnen regelmatig op beeld en in de media. Maar zijn moeder Sophie staat wat minder vaak in de schijnwerpers.

Dat komt ook omdat Max opgroeide bij zijn vader. “Hem loslaten gaf me veel verdriet”, liet zijn moeder Sophie-Marie Kumpen (46) jaren geleden aan De Limburger weten. Maar uiteraard is ook zij ápetrots op haar zoon.

Lees ook  Moeder van Monique Westenberg haalt keihard uit naar André Hazes: ’Neem hem nooit meer terug’

LEKKER RUSTIG AAN
In een interview in 2017 vertelt ze over de professionele houding die Max altijd lijkt te hebben: “Zo is Max: ontspannen, rustig. Hoe strak zijn schema ook is op een wedstrijddag. Hoe groot de druk ook is. Ik vind dat ongelooflijk, voor een jongen van zijn leeftijd. Natuurlijk, hij weet niet beter. Het is in zijn leven altijd gegaan om winnen, presteren.” Zelf is Sophie ook een ervaren karter. Ook rijdt ze races als autocoureur.

Lees ook  Zieke Marjolein (35) uit Eerbeek werd bont en blauw geslagen en overleed

En zo ziet mama Sophie eruit:

Zien: Onze Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk!

Meisje (13) verdrinkt bijna wanneer haar haren in zwembadfilter worden gezogen: moeder deelt beelden om anderen te waarschuwen