in

Zo belachelijk vies is het in de vakantiehuisjes van Peter Gillis

Er is veel gesproken over Peter Gillis. Over zijn reality soap, zijn dikke auto’s en belachelijk luxe camper. Maar de laatste tijd ging het vooral over zijn smerige vakantiehuisjes. Er zou enorm veel achterstallig onderhoud zijn en worden bezuinigd op schoonmakers tussen de reserveringen door. Maar nu hebben we eindelijk beelden bij deze verhalen.

Vieze vakantiehuisjes

Het leek een broodje aap verhaal. Zou het nou echt zo vies zijn in die vakantieparken? Een mysterie guest van MAX Vakantiemand heeft een van de huisjes gehuurd. Het gaat om een ‘Veluwe Chalet’ op een van de parken van Gillis. Dit huisje werd beschreven als ‘Tikje luxer dan de Mobile Homes’.

Lees ook  Kadavers pasgeboren lammetjes gedumpt in Zuidoostbeemster en Oudendijk

De mystery guest kwam meteen een aantal dingen tegen. Denk aan stofnesten en andere smerigheden die niet zijn schoongemaakt. Onder het bed en langs de randen van de bedden werd smerigheid gevonden. Het lijkt er dus op dat de verhalen kloppen.

De test

Dit was natuurlijk een test, maar het is soms nog veel erger. Er zijn veel foto’s ingestuurd en die zijn flink heftig. Mensen die voor een paar weken een huisje hebben gehuurd maar al na een paar dagen zijn vertrokken omdat ze het niet meer trokken. Bah!

Lees ook  Zoontje (8): ‘Papa pakte me bij mijn benen en dipte me in zwembad, ik kreeg geen adem meer’

Al die viezigheid is niet waar je naar op zoek bent als je lekker rustgevend een weekje weg wilt. Bij MAX werden schriftelijke verklaringen gegeven. Denk aan: “Dat er bij sommige accommodaties achterstallig onderhoud is zal ik niet ontkennen. Mede door gebrek aan personeel en vertraging in de aanlevering van materialen is nog niet alles doorgevoerd naar onze maatstaven.”

André Hazes geeft meer uitleg: “We bezig zijn met een kindje?!”

Dodelijk drama bij school prinses Alexia