in

Zien: Zó slecht gaat het nu met André Hazes: “Géén optredens meer..”

Er is door RUMAG gisteren bekend gemaakt dat André Hazes en Sarah van Soelen nu toch officieel uit elkaar zijn. Dit zou Rachel Hazes hen hebben laten weten. Maar dit is wel in tegenstelling tot de beweringen van het management en de stiefvader van Sarah. Die zeggen namelijk dat er niets aan de hand is en dat alles nog koek en ei is tussen de twee.

Er zijn verschillende geruchten over de locatie van de zanger. Zo zou hij in een hotelkamer zitten ergens in het oosten van het land om nieuwe liedjes te schrijven. Ergens anders valt te lezen dat hij in het ziekenhuis ligt. Maar de meest recente berichten laten weten dat hij in de garage van zijn moeder bivakeert. Er is ook een video verschenen van Rachel samen met Sarah bij de kapper (video onderaan artikel), dus het kan best dat dat de waarheid is.

Lees ook  Vrouw schenkt nier aan haar vriend die later vreemd gaat en het uitmaakt

Geen André Hazes bij Holland Zingt Hazes?
Sarah zou het leven van de zanger en zijn band niet meer aankunnen. Eigenlijk hetzelfde verhaal als destijds met Bridget Maasland. Sarah zou het uitgemaakt hebben en volgens RUMAG zou André hier compleet gesloopt door zijn: “Het gaat echt heel slecht met hem…” Ook zou de zanger hebben laten weten even helemaal klaar te zijn met alles. Optredens zouden er ook niet meer inzitten: “Ook heeft André gezegd dat hij niet meer wilt optreden!” Of hij erbij zal zijn bij Holland Zingt Hazes op vrijdag 5 november 2021 is dus nog maar de vraag.

Lees ook  Vrouw (23) die al 11 kinderen heeft is verslaafd aan kinderen en wil nog eens 100

Yolanthe Cabau heeft ze behoorlijk losjes hangen op De Dam

Heftig: Nieuwe foto van Temptation Rosanna en Niels verschenen: “Onherkenbaar!”