in ,

Zien: Yvonne Coldeweijer verbluft Nederland met foto’s van figuur!

Yvonne Coldeweijer staat sinds een flinke tijd natuurlijk bekend als dé roddelkoningin van Nederland.

Verschillende primeurs komen uit de hand van Coldeweijer en haar spionnenleger, zo noemt ze haar volgers.

Zo heeft Coldeweijer zich veel beziggehouden met alle perikelen rondom André Hazes en Sarah van Soelen maar ook met de affaires van Marco Borsato.

Wat zwaardere nieuwtjes over bekende Nederlanders zoals Glennis Grace in de supermarkt en Lil Kleine met Jaimie Vaes wist ze ook als eerst naar buiten te brengen.

De blondine doet het zelfs zó goed dat ze zelf een bekende Nederlander geworden is. Daardoor is de koningin van de juice soms ook onderdeel van roddels bij andere kanalen zoals je hier kunt zien.

Naast al het geroddel is Coldeweijer ook veel bezig met online verkoop van sieraden en tegenwoordig ook kleding. Deze week is haar kledingwebshop gelanceerd en naar eigen zeggen loopt het als een trein.

Lees ook  Bewezen: vaders die de afwas doen, hebben vaker s*ks én zijn gelukkiger

Yvonne Coldeweijer heeft plots heel veel mannelijke fans!
Het mag duidelijk zijn dat de roddelkoningin niet alleen kan roddelen maar ook echt een onderneemster is.

Hoewel er uit verschillende hoeken al kritiek gekomen is op de items uit haar webshop blijft het goed lopen.

RTL Boulevard heeft laten weten dat er items zijn die ook op andere webshops te koop staan. Echter heeft Coldeweijer eerder al laten weten dat ze deze kledingstukken niet zelf heeft ontworpen maar heeft “geselecteerd” voor haar webshop.

Ze koopt het dus ergens in en verkoopt het voor ietsjes meer. Van al deze kledingstukken moeten natuurlijk wel foto’s gemaakt worden zodat je weet hoe het jou zou staan.

Lees ook  Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Verassend genoeg is Coldeweijer zelf als model gaan staan voor haar kleding en we vermoeden dat ze hiermee behoorlijk wat mannelijke fans aangetrokken heeft. Swipe de foto’s voor meer:

Nicol Gillis in shock: ‘Peter dood?’

Dingen die vrouwen onopgemerkt doen als ze alleen thuis zijn