in

Zien: Yvonne Coldeweijer verbluft mannelijk Nederland en gaat uit de kleren!

Yvonne Coldeweijer is sinds vorig jaar de nachtmerrie geworden voor een hoop bekende Nederlanders die stiekeme dingen uitvreten. De showbizzwatchers heeft landelijke bekendheid vergaard met haar roddels over André Hazes en Marco Borsato, maar daar bleef het niet bij.

Coldeweijer heeft een aantal behoorlijk ernstige zaken aan het licht gebracht zoals de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine. Ook het Jumbo-incident van Glennis Grace en haar knokploeg kwam als eerste van Coldeweijer vandaan. Zelfs bekende Nederlanders die niets te vrezen hebben van Coldeweijer moeten Coldeweijer vrezen. Danny de Munk bijvoorbeeld.

De roddelkoningin is immens populair geworden met bijna een half miljoen volgers op Instagram en 170.000 op YouTube waar haar video’s honderdduizenden keer bekeken worden. Daarnaast heeft deze dame een betaalmuur voor de wat exclusievere roddels wat ook een flink aantal leden zou betreffen. Deze dame laat het echter niet bij roddelen, ook haar online kledingwinkel loopt gesmeerd.

Lees ook  Met balken doorboorde auto werd gestolen bij bso, hoe gewond is de gespietste bestuurder?

Yvonne Coldeweijer stapt zélf voor de lens!
Juist, Coldeweijer verkoopt ook kleding in haar ‘Life of Yvonne Boutique’ en sieraden in haar online juwelierszaak ‘Stardust by Life of Yvonne’.

De blondine is behoorlijk aan het ondernemen en is daardoor ook al in het blad van de Quote belandt. Quote liet weten dat het dan ook erg hard ging met de inkomsten van Coldeweijer: “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar.

Lees ook  Zwaargewonde fietser (31) rijdt eerst nog 5 kilometer naar huis na ongeval: “In het ziekenhuis was even sprake van levensgevaar”

Want: ‘geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.’ zegt Coldeweijer.” Echter moeten voor al die kledingstukken ook modellen gevonden worden. Gelukkig is Yvonne van alle markten thuis en is deze dame prima in staat om zelf voor de lens te gaan staan. We vermoeden dan ook dat er plots een hoop mannelijke fans bij zullen gaan komen hierdoor:

Missie gelukt? Alicia gaf meer dan 100.000 euro uit om te lijken op een ‘levensechte sekspop’ (foto’s)

Twee kinderen dood door schietpartij op kleuterschool in Rusland