in

Zien: Yolanthe heeft eindelijk een “kleine kale man” aan de haak geslagen!

Al een flinke tijd gaan er verschillende geruchten rond over Yolanthe Cabau en vermeende nieuwe relaties. De meest hardnekkige geruchten van de afgelopen maanden waren toch wel die rondom Donny Roelvink. De twee zijn meerdere malen samen gespot op festivals en andere evenementen. De geruchten gingen dat de twee hand in hand gespot zijn en zelfs zoenend.

Hier zijn echter nooit foto’s van naar buiten gekomen. Dit was dan ook precies in de tijd dat de relatie van Donny en Janice Blok, zijn inmiddels ex-vriendin, uit ging. Maar niet veel later werd de presentatrice alweer gekoppeld aan Rico Verhoeven.

Lees ook  Belgische vrouwen keren onderbroek binnenste buiten om langer te dragen

En niet veel later aan een model uit Rotterdam woonachtig in LA, net zoals Cabau. Maar geen van beide zijn ooit bevestigd door de presentatrice. Het lijkt er inmiddels ook op dat deze “relaties” toch niet zo serieus geweest zijn als de geruchten ons deed vermoeden.

Yolanthe heeft haar kleine kale man gevonden!
Maar er is inmiddels toch weer vermeend liefdesnieuws. Hoewel verschillende media speculeerden over een eerdere ruzie tussen Cabau en Sneijder lijkt dat nu bijgelegd te zijn. Wesley Sneijder heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het weer “goed wil maken” met zijn ex-vrouw en moeder van zijn kind.

Lees ook  Vrouw laat tweeduizend euro achter bij pinautomaat in Venlo

Cabau heeft onlangs nog aangegeven dat “kleine kale mannen” ook kans maken op de liefde bij haar, hieronder in de video te zien. En dit weekend is de brunette gespot, met een kleine kale man. Namelijk niemand minder dan Wesley Sneijder is samen met de presentatrice op skivakantie, samen met Xess Xava. Onder onderstaande video van Cabau meer:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Al het moois (@al.het.moois)’in paylaştığı bir gönderi

Zien: “Bridget Maasland probeert de aandacht van vrijgezelle André te trekken!”

Deze 5 standjes voor onder de douche moet jij echt uitproberen