in ,

Zien: Wéér trammelant bij familie Borsato “Dit keer was Leontine ontrouw!”

Het is altijd gezellig in BN’er-land. Het een na de andere overspel overspel wordt gepleegd en dat is daar natuurlijk helemaal prima.

Goede voorbeelden hiervan zijn natuurlijk André Hazes, Bridget Maasland, Monique Westenberg en Sarah van Soelen die het indirect heel gezellig met elkaar hebben gehad.

Maar ook Marco Borsato en zijn ex-toch-niet-ex-of-misschien-toch-wel-ex Leontine kunnen er wat van. Tenminste, de zanger heeft flink wat buiten de deur gesnoept als we alle verhalen in de roddelbladen mogen geloven.

Lees ook  ‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

Maar gelukkig voor hem heeft ze het hem allemaal vergeven. Hoezo zou je dat kunnen vergeven, horen we je denken.

Zou het om het geld zijn, zal hij dan toch écht veranderen of is er misschien iets anders aan de hand?

Leontine Borsato ontrouw geweest?
Het lijkt er nu in ieder geval op dat ze beide flink buiten de deur hebben gesnoept. Yvonne, waarschijnlijk degene achter het Instagram account ‘Lifeofyvonne’ (wilde gok) heet namelijk een bericht gedeeld over Leontine.

Lees ook  10 tips waardoor je direct zult stoppen met nagels bijten – vooral 5 is erg effectief

Ze schrijft hierin: “Een zeer goede bekende van iemand dichtbij heeft het bed met Leontine tijdens haar relatie met Marco. Het was een jonkie en het was in een hotel!“.

Verschillende media hebben dit bericht al opgepikt, wat er van waar is is natuurlijk nog moeilijk te zeggen maar Privé, Weekend, Story of een ander roddelblad zal vast binennkort een heel diepgaand telefoongesprekje met haar houden hierover. Spannend.

Ouders maken kinderp*rno met dochtertje van amper twee maanden oud en laten beelden circuleren op het internet

Je kunt nu broeken kopen waar het lijkt alsof je er in gepist hebt