in

Zien: Monique Westenberg neemt André Hazes weer over van Sarah van Soelen!

André Hazes is weer terug in Nederland en Sarah van Soelen zou volgens geruchten verleden tijd zijn. Monique Westenberg is een naam die weer veel op weet te duiken in de berichten rondom de zanger. We zagen hier al dat de zanger waarschijnlijk afstand wil doen van zijn huidige vriendin vanwege wat er allemaal is gebeurd in de affgelopen weken en misschien wel maanden.

Maar daar blijft het niet bij, Monique blijkt haar rol in deze soap weer hervat te hebben. De zanger en de moeder van zijn kind schijnen weer contact met elkaar te hebben om weer even tot rust te komen. Dit ook natuurlijk omwille van hun zoontje Dré. Ook schijnt het dat Monique contact heeft opgezocht met Sarah om te laten weten dat André nu tot écht zijn rust moet pakken om er weer bovenop te kunnen komen.

Lees ook  Foto's van Jessie Jazz Vuijk laten je weer verlangen naar de zomer

Monique Westenberg neemt het stokje (André Hazes) weer over van Sarah van Soelen!
Aangezien Monique de enige vrouw blijkt te zijn die de zanger een beetje in toom weet te houden zou dit een goede keuze zijn. Ook zou het natuurlijk heerlijk zijn om weer met beide benen op de grond te staan samen met zoonlief.

Lees ook  ZIEN: PowNed-presentatrice Sensi Lowe verovert internet met oogverblindende curves

Verdere geruchten zijn dat Sarah niet blij is met de bemoeienis van Monique. Ook Rachel, die André liever niet bij Monique ziet, is hiervan op de hoogte. Aangezien ze laatst heel subtiel de schuld van dit alles bij Monique neer heeft gelegd (zie onderstaande link) zal ze het hier vast niet bij laten. We kunnen dus wel stellen dat deze soap nog eventjes gaat duren!

‘André Hazes heeft iets heel ergs te verbergen’

Vrijstaand huis mét zwembad op Funda voor 249.000 euro!