in ,

Zien: Hugo de Jonge blijkt gigantisch groot geschapen te zijn!

Bij Beau van Erven Dorens werd de kledingstijl van verschillende politici besproken gisteren, waaronder Hugo de Jonge.

Gerard Joling zat ook aan de tafel van Beau dus het gesprek kon alle kanten op gaan. En wat bleek, het ging precies die kant op waarvan je het zou verwachten.

Beau trapte al gauw af: “We moeten het heel even over Hugo hebben, want die deed er ook alles aan om sportief tevoorschijn te komen.

Hij droeg hele strakke broeken.” Arno Kantelberg was ook aanwezig, ex-hoofdredacteur Esquire, en reageert: “Ja, dit is de politicus als pauw, hè?

Dit is geen broek meer, dit is een legging. Dat kan tegenwoordig, hè? Er zit stretch in de denim.” Zoals je wel ziet, een tikkeltje afgunstig tegenover de leggings van Hugo.

Lees ook  Stel zit twee maanden met handboeien aan elkaar vast: 'De liefde is terug'

Maar er schijnt nu een hele hoop aan Hugo te zien met deze onwijs strakke spijkerbroeken. Onder andere dat hij linksdragend is.

Hugo de Jonge blijkt linksdragend te zijn!
Arno zegt: “Hier valt het op zich wel mee, maar we kunnen wel zien bij De Jonge dat hij… Politiek is hij rechts georiënteerd, maar we weten nu ook dankzij die broeken dat hij linksdragend is.”

Gerard reageert hier natuurlijk gelijk op: “En redelijk geschapen ook als je toch De Jonge van je achternaam heet!”

Beau vraagt zich af wat er achter die broeken zit. Qua idee dan. Hij zegt: “Maar die strakke broeken, daar zit toch ook een idee achter?” Arno meent: “Nou, hij is een pauw.

Lees ook  Schietpartijen teisteren Amsterdam: vijf incidenten in één dag tijd

Hij is parmantig. Hij is gespierd, een sportman. Hij kwam zelfs één keer bij het Catshuis in wielerkleding. Als je als man durft om in…

Dan ben je een soort leverworst, dat moet je echt durven.” Hieronder is Hugo te bewonderen in zijn strakke broek. Zie jij of hij links- of rechtsdragend is?

Drugsdealers verloten kerstpakketten met coke, hasj, alcohol en tabak onder klanten

Net binnen: André Hazes gaat vreemd met vriendin van Sarah én Monique