in ,

Zien: Het fatale appgesprek van Charly Luske met 20-jarig meisje!

Charly Luske was gisteren hét onderwerp van gesprek bij de heren van Roddelpraat. Jan Roos en Dennis Schouten, de mannen van het roddelprogramma op YouTube, hebben een 20-jarige dame gesproken die de zanger gesproken heeft.

Het contact zou begonnen zijn op een feestje waar de twee innig gedanst hebben. Nadat de dame van het feestje vertrokken was heeft Luske contact gezocht met haar via Instagram.

Luske, die sinds 2008 getrouwd is met actrice Tanja Jess, is duidelijk opzoek naar meer contact met het meisje.

In Roddelpraat worden verschillende screenshots van het appgesprek gedeeld, maar ook spraakberichten van Luske worden afgespeeld. Zo is er een sprasakbericht van luske aan het meisje te horen.

Lees ook  Zwangere Samantha de Jong zwaargewond afgevoerd naar ziekenhuis na mishandeling vriend

In dit bericht hoor je Luske constant zeggen dat hij een grens over gaat maar hij lijkt zichzelf niet in te kunnen houden. Luske: “Heb ik straks een Voice-schandaal aan m’n broek. Dit gaat veel te ver.”

Charly Luske en Tanja Jess uit elkaar!
Luske vervolgt: “Ik moet stoppen met praten. Ik breng mezelf in de problemen.” Echter gaat Luske door, vooral zijn appberichten gaan al behoorlijk snel over stiekem afspreken in een hotel waarbij hij een Uber voor het meisje wil bestellen om langs te komen.

Vervolgens heeft de zanger het over hoelang hij het vol zou kunnen houden en hoe vaak hij het achter elkaar zou willen doen.

Lees ook  “Kleine Hercules” was “het sterkste jongetje van de wereld” – vandaag is hij 29 jaar oud

Schouten heeft contact opgezocht met Luske over dit hele gebeuren. Luske zou eerst dreigend geweest zijn naar Schouten: “Dit heeft grote consequenties voor mij en als een man alles verliest, weet je ook niet wat de reactie is van een man die alles verliest.

Dan kan het ook gevolgen hebben voor de brenger.” Uiteindelijk heeft Luske alles bekend aan zijn vrouw:

“Ik heb net Tanja gesproken en ik zit er echt doorheen man. Dit komt niet meer goed.” Volledige appgesprek hieronder te lezen vanaf 7:36!

Vrouw komt haar vriend halen na strontzatte en legendarische avond met de maten: “Sorry schatje”

Rutte: Kabinet gaat niks meer doen tegen ‘zorgwekkend’ hoge inflatie