in

Zien: Foute foto’s van Bridget Maasland samen met Donny Roelvink!

De showbizzwereld is sinds de komst van de welbekende juicekanalen een stukje sneller dan gewoonlijk geworden. Roddelkoning Fawrynotsawry heeft laten weten meer te weten over Bridget Maasland en Donny Roelvink. De presentatrice heeft een maand of 3 een relatie gehad met André Hazes waarna ze alweer ingeruild werd voor Monique Westenberg.

De 47-jarige blondine bleek dus niet vies te zijn van een leeftijdsverschil van 20 jaar aangezien de zanger 27 jaartjes oud is. Maar achteraf liet de blondine weten dat deze actie een soort midlifecrisis geweest is voor haar. We kunnen ook wel begrijpen dat je niet helemaal lekker kunt ‘levelen’ wanneer het leeftijdsverschil zo groot is als dat.

Lees ook  Ouders sturen geadopteerd kind weg wanneer ze zelf een baby krijgen

Toch lijkt de blondine hier niet van geleerd te hebben aangezien het leeftijdsverschil met Donny nóg groter is. Donny is namelijk nog maar 24, waarschijnlijk nog aan het puberen. Dit maakt het leeftijdsverschil maar liefst 23 jaar, bijna precies net niet twee keer zo oud.

Foto’s van Bridget Maasland in handen van Donny Roelvink!
De showbizzwatcher heeft in een interview met Radio 538 laten weten hoe hij dit te weten is gekomen. Donny zou op een feestje met “bepaalde mensen” namelijk foto’s van zijn bedpartners hebben laten zien aan iemand. Hier zouden ook foto’s van Bridget tussen hebben gezeten waarin ze in evakostuum te zien was.

Lees ook  Het gevangenisparcours van Dave De Kock: overgeplaatst na afranseling, vroeg zelf behandeling tegen drugsverslaving

Of Donny deze foto’s zelf gemaakt heeft of dat het wellicht een kiekje uit een welbekende shoot van Bridget is weten we niet. Dat het foto’s zijn die niet op klaarlichte dag gemaakt zijn, dat is wel duidelijk. Meer hieronder:

Blaas geen lucht in een vagina: deze vreemde seksmythes zijn dus écht waar

Deze 5 vragen over tepels worden het vaakst aan een vrouwenarts gesteld