in

Zien: Dit is de reden dat Marco Borsato al zijn concerten heeft geannuleerd

Alle concerten van Marco Borsato zijn geannuleerd. Heel zijn clubtour gaat niet meer door en het is ook niet duidelijk of er binnenkort nog nieuwe concerten komen. Eerst werd alles uitgesteld, maar nu is het duidelijk dat het helemaal niet door gaat.

Ticketmaster laat het volgende weten: “Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren”

Half november maakte Borsato bekend dat zijn Hef Je Glas Met Mij-tournee, die op 30 november zou beginnen, vanwege de nieuwe coronamaatregelen werd uitgesteld. In totaal zou Borsato langs 22 clubs door heel Nederland gaan. Onder meer Paradiso in Amsterdam, Doornroosje in Nijmegen, Paard in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht stonden op de planning (zie video bovenaan).

Lees ook  Fietser spuwt dagelijks op auto’s van garage. Garagist reageert met een emmer water

De afgelopen weken komen er steeds meer verhalen naar boven rondom Marco Borsato. Hij zou meerdere malen vreemd zijn gegaan en hij zou dingen gedaan hebben met minderjarige meisjes. Het is nog onduidelijk of deze beschuldigingen kloppen.

Zijn management heeft laten weten dat hij gaat reageren “op enig moment dat hem uitkomt”. Marco Borsato heeft uberhaupt een moeilijke tijd achter de rug. Begin 2020 kampte hij met een burn-out en kort daarna was zijn huwelijk voorbij. Dit kwam doordat hij een affaire had gehad. Later zijn Marco en Leontine wel terug bij elkaar gekomen.

Lees ook  Sarah (37) haat sport: ’Onbegrijpelijk dat je je hartslagen verkwanselt door te sporten’

‘Sarah van Soelen terug naar verslavingskliniek’

Zoon van Marco Borsato doet iets afschuwelijks