in

Zien: Dit is de adembenemende nieuwe vriendin van Bram Krikke

Nieuwe vlam voor Bram
Radio DJ en YouTube-ster Bram Krikke heeft opnieuw een bloedmooie vrouw aan de haak weten te slaan. Dat de populairste snor van Nederland een bepaalde aantrekkingskracht had, wisten we al. Van 2018 tot eind 2021 had Bram namelijk een relatie had met de knappe Didi Shanna.

In december 2021 lieten de twee weten dat ze hun relatie beëindigden en als vrienden verder gingen. Lang last van liefdesverdriet blijkt Bram niet gehad te hebben, want gisteren deelde hij op Instagram een reeks foto’s van hem en zijn nieuwe vlam.

Lees ook  Dochter van Poetin woont nog steeds in Nederland: ‘Huis in Duivendrecht gekocht’

Robin Holzken
Op de bovenstaande foto, die wordt vergezeld met een hartje, zie je Bram met zijn nieuwe snorverwarmer: het Nederlandse model Robin Marjolein Holzken. Deze prachtige vrouw schijnt in New York te wonen, maar lijkt haar liefde nu in haar geboorteland te hebben gevonden. Het model poseert onder andere voor Victoria Secret, zoals te zien op de foto’s hieronder.

Holzken is onder andere op Instagram te vinden, waar ze 412.000 volgers geniet. Liever bewegend beeld? Op haar YouTube kanaal plaatst Robin Holzken video’s ze je laat zien hoe haar dagen eruit zien, wat ze zoal eet en wat haar favoriete work-outs zijn. Volgens haar YouTube kanaal is Robin op 13-jarige leeftijd gescout en is ze sindsdien geobsedeerd met het modellenleven. Ze houdt er een hobby als fotograaf op na, is gek op zingen en dansen en is een echt hondenmens.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bram Krikke (@bram.krikke)’in paylaştığı bir gönderi

Dingen die vrouwen onopgemerkt doen als ze alleen thuis zijn

Vacature: Professionele pizzaproever gezocht