in

Zien: “Bridget Maasland probeert de aandacht van vrijgezelle André te trekken!”

Bridget Maasland is sinds de breuk met André, de kortstondige relatie van 3 maanden, zo goed als vrijgezel. Hier en daar zijn er wat geruchten geweest omtrent mannen, maar ze lijkt tot nu toe niet op iets serieus te zijn gestrand. In de tussentijd heeft de blonde presentatrice het wel in ongeveer ieder interview over haar relatie gehad met de zanger. Ze heeft zelf eens aangegeven dat het gebeurde vanwege haar ‘midlifecrisis’.

Er zijn dan ook een hoop mensen die gewoonweg denken dat ze toch nog steeds wel érg baalt van het feit dat die jongeman weer teruggegaan is naar Monique destijds. Wat daarvan waar is kunnen we natuurlijk niet zeggen. Bridget heeft niet heel veel positiefs te zeggen gehad over de relatie. Zelfs over de bed-prestaties van de zanger was ze niet helemaal te spreken in een interview met Johnny de Mol.

Lees ook  Nicole (42): “haar vrouw was akkoord en dus gingen wij na maanden éindelijk met elkaar naar bed”

Bridget Maasland valt op!
Er zijn dan ook mensen die denken dat de blondine gewoon nog stapelverliefd is op André. Het feit is dat de zanger het afgelopen week duidelijk gemaakt heeft niet meer samen te willen zijn met Sarah. De twee hebben bijna alle foto’s van elkaar van hun social media afgehaald.

Sindsdien zijn de foto’s volgens volgers behoorlijk verandert op de Instagram-pagina van Bridget. We zien een foto van de blondine met een soort juffen-look, een look die menig man waarschijnlijk niet onprettig vindt. Vervolgens verschijnt er ook nog een foto uit een niet-zo’n-alledaagse-shoot. Dit na maandenlange saaie selfies gezien te hebben vinden volgers het iets té toevallig: “Op deze manier krijg je de aandacht van André wel gok ik!” en “Waarom is die Hazes ooit bij jou vertrokken!!” valt er te lezen.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bridget (@bridgetmaasland)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bridget (@bridgetmaasland)’in paylaştığı bir gönderi

‘Pretty Little Liars’-actrice deelt zwoele lingeriefoto’s. Fans lovend: “Prachtig!”

Zien: Yolanthe heeft eindelijk een “kleine kale man” aan de haak geslagen!