in ,

Zien: “André Hazes krijgt de hele dag Tikkies van Monique, óók voor vakanties!”

André Hazes en Monique Westenberg zijn natuurlijk al lang en breed uit elkaar. Vorige keer was het omdat de zanger een afslag nam naar Bridget Maasland, deze keer is de afslag richting Sarah van Soelen gegaan.

Na de eerste keer nam Monique hem nog terug maar we gokken dat dat geen tweede keer zal gaan gebeuren.

De zanger is meer weg van huis dan thuis met zijn vriendin waardoor hij zijn zoon ook niet veel zal zien.

Eerdere berichten in de media gaven al aan dat Monique hem zelfs zou verbieden zijn zoon nog te zien, voorlopig gokken we.

Er is namelijk tramalant, en ook Rachel mengt zich er nu in. In Story zegt ze: “Ik kan slecht aanzien hoe er met André wordt omgegaan.

Lees ook  Asociale tiener neemt meerdere stoelen in beslag waarna passagier gewoon op hem gaat zitten

Wat ik vervelend vind, is dat sommige mensen denken dat Monique zielig is, dat ze slachtoffer is. Ze doorzien niet hoe ze werkelijk is!”

André Hazes betaalt werkelijk alles!?
Ze vervolgt: “Monique mag in hun villa blijven wonen en haar Range Rover blijven rijden. Ook krijgt ze alimentatie en ‘elke maand geld voor haarzelf’.

Maar dat is André naar haar toe helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er ook niets op papier staat. André betaalt álles, alle uitjes en vakanties.

Tot aan de werkster toe. André krijgt de hele dag tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen.”

Advies van Rachel Hazes
Rachel geeft de ex van André Hazes ook nog advies: “Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert.

Lees ook  Cherelle is zó knap (vindt ze zelf) dat ze geen vriendje kan krijgen

Ga eens werken voor je geld, denk ik dan! In plaats van continu je hand ophouden.. Is beter voor je dan hele dagen populariteit proberen te vergaren met Instagramposts, ook van kleine Dré, waar een kind zelf niet om vraagt.”

5 wetenschappelijke redenen om dringend wat minder p*rno te kijken

Ophef om realityserie Famke Louise: Bizar dat je je eigen kind direct zo exploiteert