in ,

Zie je de man in de afbeelding recht voor je staan of vanaf de zijkant? Dit zegt het over jou.

Visuele testjes en optische illusies zijn door hun bedrieglijke charme altijd leuk om even naar te kijken.

De manier waarop we iets waarnemen, kan afhankelijk zijn van diverse factoren, bijvoorbeeld de omgeving of gemoedstoestand.

Maar soms kan het ook iets zijn om achter de psyche van de mens te komen. Daarom werken vele psychologen met optische en visuele testen om de menselijke geest te onderzoeken.

In de onderstaande afbeelding zal je ongetwijfeld een man zien, echter is de vraag of je de man vanaf de voorkant ziet of van het zijkant profiel. Wat je kiest zal iets over jou onthullen.

Man vanaf de voorkant (frontaal)
Als je de man vanaf de voorkant ziet betekent dit dat je hersenen zich focussen op de ogen. Dit betekent dat je een direct en oprecht persoon bent.

Lees ook  Jongedame vergeet de weerspiegeling van aquarium en plaatst deze foto op Marktplaats:

Jouw objectiviteit zorgt ervoor dat je niet snel een oordeel hebt, ook al gaat het om het uiten van een positief of negatief oordeel.

Je vindt het leuke om nieuwe mensen te ontmoeten en bent open van geest. Echter waarschuwt jouw intuïtie je te snel over negatieve mensen en ben je daardoor misschien te streng omdat je niet gemanipuleerd wilt worden.

Dit betekent overigens niet dat je achterdochtig bent, het tegenovergestelde zelfs, je stapt altijd met een positieve instelling ergens op af.

Man vanaf de zijkant (profiel)
Als je de man vanaf de zijkant ziet betekent dit dat je hersenen zich focussen op de mond en neus. Hierdoor wordt het contact met de ogen vermeden.

Lees ook  André Hazes geeft meer uitleg: “We bezig zijn met een kindje?!”

Het betekent dat je gekarakteriseerd bent door een stevige dosis onzekerheid, zelfs als je zeker bent van je eigen kunnen.

Liever laat jij iemand anders in het middelpunt van de belangstelling staan. Dit zorgt ervoor dat jij minder snel nieuwe contacten aanboort.

Maar maak je geen zorgen, dit heeft namelijk ook enkele goede voordelen: Je hebt waarschijnlijk meer intieme en ware relaties in plaats van honderden vage en oppervlakkige bekenden.

Je hebt altijd goede ideeën, probeer wat meer in jezelf te geloven en zo nu en dan een horen!

Jongetje van aangrijpende foto die viraal ging is kankervrij verklaard

Auto belandt in water in Wervershoof; bestuurder gaat naar huis en laat notitie achter voor hulpdiensten