in

Zes jongens op scooters belagen meisje (16) op fiets in Enschede: ‘Waarschijnlijk ook gefilmd’

Een 16-jarig meisje is donderdagavond in Enschede belaagd door zes jongens op twee scooters, waardoor ze zelf ten val is gekomen met haar fiets op de Broekheurne-ring.

Het meisje kreeg van achteren iets tegen haar hoofd gegooid, terwijl een van de jongens het incident waarschijnlijk heeft gefilmd.

De politie brengt het bericht deze vrijdag naar buiten, omdat ze op zoek is naar getuigen van het incident, of mensen die de videobeelden hebben gezien.

Lees ook  Dit is hoe koningin Maxima er zónder haar pruik uitziet

Het 16-jarige meisje fietste donderdagavond rond 22.15 uur door Enschede, toen ze werd ingehaald door twee scooters, waar elk drie jongens op reden.

Op het moment dat de jongens haar passeerden werd er iets tegen het hoofd van het meisje gegooid, waardoor ze van haar fiets viel op de Broekheurne-ring. Een van de jongens heeft deze actie waarschijnlijk gefilmd. Hoe het met het meisje gaat is onduidelijk.

Lees ook  Dertiger laat vriendin dood achter na overdosis, gaat werken en laat andere vriendin vuile werk opknappen

De politie zoekt mensen die meer weten van het incident en meldt dat het om twee donkere scooters ging, met windschermen en blauwe kentekenplaten.

Mocht het filmpje van de mishandeling rondgaan, roept de politie op om mensen die de beelden hebben ontvangen zich te melden.

De relatie met je mama kan té goed zijn: dochter en moeder onthullen hoe ze samen pikante dingen doen

Verdachte brutale moord op moeder (36) opnieuw op vrije voeten, politie pakt nieuwe verdachte op