in ,

Zakkenroller steelt portemonnee van oudere man – dan grijpen bikers meteen in en leren ze dief een lesje

Een zakkenroller probeerde de portemonnee van een oudere veteraan te stelen, bericht The Daily Mail. Gelukkig was een groep bikers attent en kreeg de dief zijn verdiende loon.

Stelen zou nooit mogen voorkomen. Diefstal van iets waardevols, zij het financieel of emotioneel, kan iemand met veel verdriet achterlaten. Helaas komen veel zakkenrollers weg met hun misdaden.

Er zijn zelden getuigen en meestal zijn de dieven zeer bekwaam. Een nietsvermoedend slachtoffer zal het in het begin waarschijnlijk niet eens iets opmerken.

Gelukkig kwam deze zakkenroller er niet mee weg en kreeg hij een lesje wat hij niet snel zal vergeten. Allemaal dankzij een groep bikers!

Lees ook  Hugo de Jonge onthult eindelijk meer details over tattoo

Het incident vond een paar maanden geleden in het Engels Stafford op de dag voor Remembrance Day. Deze herdenking is vergelijkbaar met de Nationale Dodenherdenking in Nederland.

Rond deze dag dragen veel mensen een kunststof klaproos (poppy), het symbool van de Royal British Legion. De veteranenorganisatie verkoopt de poppy’s en van de opbrengst worden oorlogsslachtoffers of hun nabestaanden ondersteund.

De oudere man, zelf een veteraan, verkocht poppy’s toen de dief hem probeerde te beroven. Hij pakte de portemonnee van de oudere man en rende weg, aldus The Daily Mail.

Lees ook  Britse tiener sluit opmerkelijke vriendschap met hommel: “Betty volgt me overal, tot de bowlingzaal toe”

Een vrouw zag wat er gebeurde en schreeuwde: “Stop de dief!” De zakkenroller was zo snel mogelijk weggerend, maar precies in de verkeerde richting: in de armen van de groep bikers.


De bikers hielden hem stevig vast en maakten hem heel duidelijk wat ze van zijn lafhartige actie vonden.

De man probeerde ze nog van mishandeling te beschuldigen, maar ze bleven hem stevig in een wurggreep houden totdat de politie arriveerde en de dief arresteerde, zo bericht The Daily Mail.

Wat geweldig! Hoe laag kan iemand zinken om dit te doen? Gelukkig slaat karma op de meest onverwachte momenten toe!

Meisje (13) nog kritiek na ongeval Middenbeemster, bestuurder onder invloed

Man neergestoken na ruzie over deur