in

Wauw: Dit is de oogverblindende zus van Dave en Donny Roelvink!

We kennen natuurlijk allemaal Dries en zijn zoons Dave en Donny Roelvink. De laatste van dit rijtje is de laatste tijd aardig vaak in het nieuws geweest vanwege een vermeende relatie met Yolanthe. De twee zijn meerdere malen samen gekiekt, waaronder zoenend op een festival. De twee broertjes hebben hun uiterlijk dan ook lekker meezitten en aan dames geen tekort kunnen we wel stellen. Sinds Donny weer vrijgezel is zal hij het er vast en zeker ook van nemen.

Zijn broer Dave zal echter een rustiger leventje tegemoet komen, hij is onlangs vader geworden. We kunnen dus wel stellen dat Dries met zijn gele speedo aardig knappe kinderen op de wereld weet te zetten. Voor mannelijk Nederland alleen jammer dat het alleen maar zoons zijn. Maar dat blijkt niet waar te zijn. de broertjes hebben namelijk nog een halfzus rondlopen.

Lees ook  Weermannen weten het zeker: ’historische hoeveelheid’ sneeuw, sneeuwstormen en -10°C!

Dave en Donny Roelvink hebben een héél knappe zus!
We kunnen jullie vast verklappen dat de halfzus van Donny en Dave niet onderdoet voor de broetjes. Dries heeft een aantal jaar geleden al een interview gegeven over zijn dochter, in Het Parool. Hij zei destijds: “De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?” We kunnen, geloven we, wel stellen dat hij hier flink aan gewerkt heeft. We zien namelijk steeds vaker foto’s van de broertjes en hun zus bij elkaar met vaderlief erbij. Peggy heet dan geen Roelvink van haar achternaam, de looks heeft ze zonder meer:

Lees ook  4 redenen waarom het niet erg is om soms met jezelf te praten

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Peggy (@peggytosch)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Peggy (@peggytosch)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Peggy (@peggytosch)’in paylaştığı bir gönderi

Vlaamse koppel leeft ultieme droom: ze namen ontslag en reizen naakt de wereld rond (foto’s)

Haagse bron bevestigt: “Ferd Grapperhaus liet zich niet vaccineren’