in ,

Wanneer je met de familie een dagje naar de dierentuin of pretpark gaat, maak dan gebruik van deze tip!

Tijdens de herfstvakantie is het hartstikke leuk om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan een pretpark, dierentuin of andere leuke activiteit.

Omdat de meeste kinderen straks weer herfstvakantie hebben, zal je in deze periode niet de enige familie zijn die lekker een dagje uit gaat.

Daar loop je dan door het park met je dolenthousiaste kinderen die het liefst alle kanten op schieten! Hou ze maar dicht bij je in de buurt, want met die drukte verlies je ze zo uit het oog!

Lees ook  Meisje (2) valt uit rijdende auto en overlijdt

Je zal niet de eerste ouder zijn die een kind in een park of tuin kwijtraakt. Zo’n ongelukje zit immers in een klein hoekje.

Het zal even schrikken zijn wanneer je een van je kleine kroost bent kwijtgeraakt. Maar probeer ten alle tijden jerust te bewaren.

Gelukkig hebben we een handige tip waardoor je die kleine telg zo weer terug hebt. Tegenwoordig hebben wel allemaal wel een mobiele telefoon.

Schrijf met een pen je mobiele nummer op de handen van je kids met de tekst: ‘In geval van nood’.

Lees ook  Familiedrama Enschede: Thijs studeerde cum laude af, maar zit nu vast voor doodsteken moeder

Vervolgens breng je een laagje blanke nagellak aan zodat de inkt niet kan vertroebelen. overleg dit met je kids zodat ze weten wat te doen, wanneer ze jou uit het oog zijn verloren.

Deze tip werkt eenvoudig, snel en kan in geval van nood echt goud waard zijn! Help elkaar een handje en deel deze tip met al je mede-ouders!

Dame probeert te masturberen op haar favoriete Netflix-series en de resultaten zijn verbluffend

Italië verkoopt weer huizen voor 1 euro in de buurt van populair skigebied!