in

Vrouw zoekt man wiens naam op haar kont getatoeëerd staat

Was jij tien jaar geleden op zuipvakantie en heb je een gat in je geheugen? Wie weet staat jouw naam nu op dit achterwerk getatoeëerd.

Ben jij of ken jij iemand die tien jaar geleden in Magaluf op vakantie was? Deze Britse vrouw is namelijk op zoek naar de persoon die haar in 2012 in een niet al te nuchtere bui ervan overtuigde om zijn naam op haar derrière te laten tatoeëren.

Kaylie Williams, nu 32, was op zuipvakantie in Magaluf toen ze besloot dat het echt een supergoed idee was om een tattoo te nemen. Waarvan dan? Dat wist de toenmalige twintiger nog niet. Gelukkig waren er een aantal mannen in die tattooshops die haar van de juiste inspiratie konden voorzien. Dat ze verkleed waren als volwassen baby’s stond vast compleet los van hun vermogen om goede, doordachte beslissingen te maken.

Lees ook  Politie vist uit elkaar getrokken sekspop uit Twentekanaal bij Almen: ‘Dit heb ik in 43 jaar nog niet meegemaakt’

‘Weet je wat een goed idee is? Laat mijn naam op je kont tatoeëren!’, stelde één van de verklede gozers voor. ‘Ja, waarom ook niet’, dacht Kaylie. En zo geschiedde. De volgende dag werd ze wakker met de naam Daniel Forde op haar linkerbil.

En Daniel Forde? Die zat in het vliegtuig naar huis. Naar Cardiff, schijnt het. Maar dat kan natuurlijk ook gewoon een rookgordijn geweest zijn. Misschien kwam Daniel Forde wel gewoon uit Apeldoorn. Of Heerlen. Wie weet.

Lees ook  ’Ik deed het met de getrouwde buurman van 18 jaar ouder’ Hij bleef maar komen

Spijt van de tattoo heeft Kaylie niet. Ze ziet het vooral als een leuke herinnering aan die vakantie in Magaluf. Dat ze nu op zoek is naar Daniel, is vooral uit nieuwsgierigheid. Ze heeft nog geen idee wat ze tegen hem zal zeggen wanneer ze hem eindelijk vindt. Misschien betaalt ze hem wel terug.

Vermiste vrouw (49) uit Hendrik-Ido-Ambacht na bijna een week ‘erg verzwakt’ in bos teruggevonden

doodgestoken Jordy (22) kwam op voor gepest zusje