in ,

Vrouw wordt wakker en ziet tot grote schrik dat cavia haar pony heeft afgebeten

Gara Sullivan kon haar ogen niet geloven toen ze wakker werd. Haar geliefde cavia had haar een nieuw kapsel aangemeten. Het diertje had namelijk een stuk van haar pony afgebeten!

De visagiste uit Kentucky, in de VS, deelde haar opmerkelijke verhaal op TikTok.

“Dus soms als ik dronken ben, vind ik het leuk om mijn haarloze cavia uit de kooi te halen en met haar op de grond te slapen. Lol, ik weet het … maf,” zei ze.

“Dus op Thanksgiving word ik wakker om te plassen en zie een glimp van mezelf in de spiegel,” vervolgde ze. “Deze griet heeft mijn pony eraf gebeten!”, schreef ze in hoofdletters.

Lees ook  4 redenen waarom het niet erg is om soms met jezelf te praten

De jonge vrouw liet foto’s zien van een pony die nu een raar plukje haar was. De boosdoener bleek Gabby te zijn, haar cavia.

Gabby heeft minder vacht dan de meeste cavia’s, omdat ze een haarloze cavia is. Er bestaan twee soorten haarloze cavia’s: de ‘skinny pig’ en de ‘baldwin’.

Eerstgenoemde heeft nog wat haar op een paar plekjes, terwijl balwin cavia’s zo goed als onbehaard zijn.

“Ze at niet eens het haar op, ze knabbelde het er gewoon af,” voegde Gara eraan toe. Haar ontbrekende haarlokken lagen overal op de vloer.

Lees ook  Politie: man (38) met geweld gedood in Limburgs bos

Verschillende gebruikers probeerden het nogal vreemde gedrag te verklaren.

Een gebruiker opperde de mogelijkheid dat Gabby wilde dat haar baasje beter kon zien. Anderen legden uit dat cavia’s dit ook bij elkaar doen en dat het ‘barbering’ heet.

Het kan ook gewoon zijn omdat cavia’s grote eter zijn en de hele dag door knagen. Niet alleen vinden ze het lekker, maar het helpt met het trimmen van hun tanden.

@garasullivan♬ Oh No – Kreepa

Vermiste student (22) mogelijk na 45 jaar dood gevonden, moeder stierf eerder dit jaar

Verdriet om overlijden Leen (9) en haar grootouders bij ongeluk: ‘Onvoorstelbaar’