in

Vrouw steekt vriend dood met zwaard op kerstavond: ’Ik wilde hem bevrijden van geesten’

Een vrouw uit de Amerikaanse plaats Cape Girardeau, in de staat Missouri, wordt ervan beschuldigd dat ze haar vriend op kerstavond op gruwelijke wijze heeft vermoord.

Op kerstavond kreeg de politie van Cape Girardeau een telefoontje van de 32-jarige Brittany Wilson. Brittany zou in het telefoongesprek met de hulpdiensten hebben verteld dat ze haar vriend had omgebracht met een zwaard, dat meldt televisiestation KFVS12.

Lees ook  Baby die aan Amerikaanse militair werd overhandigd in Kaboel na vijf maanden herenigd met familie

Eenmaal ter plaatste troffen agenten de vriend van Wilson, Harrison Foster, in de kelder van het huis aan met meerdere steekwonden.

Volgens agenten vertelde de vrouw dat zij en haar vriend eerder op de dag drugs hadden genomen.

Wilson zou ook tegen de agenten hebben verteld dat ze geloofde dat Foster de afgelopen maanden verschillende „entiteiten en geesten” in zijn lichaam had. Volgens KFVS12 wilde Wilson haar vriend dan ook „bevrijden” van de geesten door hem neer te steken.

Lees ook  Vermiste man uit Maldegem die verdacht werd van ernstige zedenfeiten met minderjarigen dood aangetroffen

Nadat ze hem in totaal drie keer zou hebben gestoken, belde ze de politie. Wilson is gearresteerd op verdenking van moord met voorbedachten rade. Op de foto die door de politie is vrijgegeven, is te zien dat Wilson met een grote glimlach poseert.

Rotterdam bepantsert brandweerwagen voor oudjaarsnacht

Moeder en zoon overleden na auto-ongeluk Oosterhout