in

Vrouw laat tweeduizend euro achter bij pinautomaat in Venlo

Ze liet na veertig briefjes van vijftig euro mee te nemen nadat ze rond het middaguur het geld had gepind bij een automaat op het Gelreplein. Volgens de politie is ze uiteindelijk zonder het geld weggelopen in de veronderstelling dat de transactie niet was gelukt.

Eerlijke vinder
De wijkagent geeft aan dat een vrouw die na haar wilde pinnen de flinke smak geld vond. De eerlijke vinder heeft het geld meegenomen en afgegeven bij de naastgelegen supermarkt. De bankpas waarmee het geld is gepind, is volgens de politie zeer waarschijnlijk gestolen door zakkenrollers of via een babbeltruc in het bezit gekomen van een onrechtmatige eigenaar.

Lees ook  Zien: Temptation Rosanna Voorwald laat achterwerk wéér vergroten!

Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de vrouw verschillende transacties bij de pinautomaat in Venlo heeft gedaan met meerdere passen. „Wij achten de kans heel erg groot dat ze geprobeerd heeft met een gestolen pas te pinnen”, aldus de wijkagent.

De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de tweeduizend euro. De rekeninghouder heeft zich tot dusver nog niet gemeld. Er is ook nog geen aangifte gedaan.

Lees ook  “Alle mannen willen met mij naar bed tot ze horen hoe oud ik ben” (video)

Beelden van misbruik van Marcels dochter blijven rondgaan: ‘Mensen gaan hierdoor kapot’

Minister Schouten wil af van levend koken kreeften en krabben