in

Vrouw in geparkeerde auto neergestoken: “Hij sloeg de ruit kapot en begon haar te steken”

Op de Aarschotsesteenweg in Wilsele is een vrouw in haar auto neergestoken. Ooggetuigen konden de dader op de grond werken en zich over het slachtoffer ontfermen tot de hulpdiensten arriveerden, maar de vrouw raakte zwaargewond door verschillende slagen en messteken. Haar medische toestand is momenteel onbekend.

Het incident gebeurde maandagnamiddag omstreeks 14u op de Aarschotsesteenweg in Wilsele, een deelgemeente van Leuven. “Er zat een vrouw in een geparkeerde auto langs de steenweg”, vertelt een ooggetuige.

“Plots werd zij aangevallen door een man: hij sloeg de ruit van het geparkeerde voertuig stuk langs de passagierskant en begon haar te slaan en te steken met een mes.

Lees ook  Gezocht: professioneel wc-ganger met hoop poepervaring (m/v)

Hij was enorm kwaad en riep dat hij haar bedrogen had en andere zaken in verband met geld. Het ging duidelijk om een liefdeskwestie en geld. Zowel het slachtoffer als de dader waren beide rond de 30 jaar.”

De ooggetuige twijfelde niet en liep naar de man toe. “Het was heel bizar, hij stak met heel zijn bovenlichaam in de auto langs de passagierskant”, vervolgt hij.

“Ik heb hem uit de auto getrokken en op de grond gewerkt. Hij bleef maar roepen en tieren dat hij haar bedrogen had, maar ik heb hem op de grond gehouden tot de hulpdiensten arriveerden. Een andere ooggetuige ontfermde zich terwijl over het slachtoffer.

Lees ook  De meeste mensen hebben het helaas fout: Hoeveel mensen gingen er picknicken?

Zij was er heel slecht aan toe. De hulpdiensten waren er heel snel, al leek het voor mij een eeuwigheid te duren. We hebben zo snel mogelijk ingegrepen, hopelijk haalt het slachtoffer het.”

De politie en het parket zijn momenteel ter plaatse. De medische toestand van het slachtoffer is momenteel nog onbekend.

Nederlandse skileraar (26) slaat in Oostenrijk twee mannen ziekenhuis in

Vermiste hond Bodie na bijna 200 dagen weer thuis in Almkerk: ‘Uiteraard moet ze een beetje wennen’