in

Vrouw in Amsterdam meerdere malen overreden na ruzie over telefoon

De vrouw (24) die in Amsterdam gisteren meerdere malen werd overreden is aanspreekbaar naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt de politie. Ook is er een mogelijke verklaring voor de uit de hand gelopen ruzie.

Uit onderzoek van de recherche ontstaat het beeld, dat er een conflict is ontstaan over de aankoop van een mobiele telefoon, schrijft de politie.

“De vrouw zou eerder die avond een mobiele telefoon via Marktplaats hebben gekocht en deze op de Ranonkelkade hebben opgehaald.

Lees ook  Jaar cel voor vader die masturbeerde voor dochter (9): ‘Ze kon het beter van papa leren dan van een ander’

Toen bleek dat het geen echte telefoon was, is ze terug gegaan om verhaal te halen. Hierop ontstond een conflict met de inzittenden van de auto.”

‘Omstanders vernielden het voertuig’
De vrouw werd uiteindelijk rond 20.30 uur meerdere keren overreden door de inzittenden van de auto. De politie: “Omstanders vernielden het voertuig van de verdachten.”

Lees ook  Politie maakt pijnlijke fout: oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad leeft nog

De inzittenden van de auto waren een een 23-jarige en een 26-jarige man, beiden komen uit Amsterdam. Zij zijn net als enkele omstanders aangehouden.

Openlijke geweldpleging
Vier mannen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het betreft twee 21-jarige en twee 22-jarige mannen uit Amsterdam.

Ook is een 64-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Zijn rol wordt onderzocht.

Grote kans dat terras op 28 april weer open gaat

De man die zichzelf in krat per post de wereld over stuurde komt met boek over bizar avontuur