in ,

Vrouw geeft haar eigen jas aan hond zodat hij warm blijft terwijl hij buiten wacht

Toen Kristina Hollie en haar collega op een bus wachtten, zagen ze een schattige hond die boodschappen deed met zijn baasje.

Het baasje moest naar het postkantoor en helaas mocht de viervoeter daar niet naar binnen. Wat ze toen deed, verwarmde de harten van alle omstanders.

De vrouw bond het hondje vast aan een boom en deed hem haar jas om! Hollie vertelde aan The Dodo dat het buiten erg koud en winderig was. “Ik merkte dat hij zichtbaar rilde.

Lees ook  Wat betekenen deze mysterieuze nieuwe pijlen op Belgische snelwegen?

Het was duidelijk dat zij dat ook zag, omdat ze onmiddellijk haar jas uitdeed en om hem heen plaatste.”

De viervoeter zat doodstil en leek erg in zijn nopjes te zijn met de warme jas. Zonder twijfel had de vrouw het hondje met haar meegenomen, als dat mocht.

Omdat dat niet kon, wilde ze er zeker van zijn dat hij zo comfortabel mogelijk was, ook al was ze maar een paar minuutjes weg.

Lees ook  Er is nu kaas die gemaakt is van bacteriën uit de menselijke neus, navel en oksel

“Zodra ze opstond en langs me liep, vertelde ik haar dat het ongelooflijk lief en attent was, wat ze deed”, vertelde Hollie. “Ze antwoordde: ‘Bedankt! Ik wil niet dat hij het koud heeft!’”

Voorbijgangers maakten foto’s en merkten op hoe warm en schattig hij erbij zat. Uiteindelijk kwam Hollies bus en verdween de ferme viervoeter uit zicht.

Reusachtige poes is zo groot dat men denkt dat hij een hond is – en hij is nog niet klaar met groeien

Slimme truc die je orchideeën laat bloeien als nooit tevoren, met deze eenvoudige stappen