in ,

Vrouw gechoqueerd door hoe ze eruitziet na lipfillers: ”Dat is niet oké!” (video)

Een Amerikaanse vrouw liet onlangs lipfillers inspuiten, maar haar lippen zwollen zodanig op dat het er behoorlijk vreemd uitzag. Gelukkig was het slechts tijdelijk, maar het was toch even schrikken voor haar.

De 22-jarige vrouw, ene Briana uit Los Angeles, deelde op TikTok een video waarin ze aanvankelijk haar hand voor haar mond houdt, maar dan toch het (tijdelijke) resultaat laat zien.

Haar lippen blijken extreem dik te zijn, wat uiteraard niet de bedoeling was. ”Ik heb net lipfillers laten plaatsen en ze zijn enorm gezwollen. Is dit slecht?”, vraagt ze.

Lees ook  Moeder vraagt gebeden voor dochter nadat haar vriend haar in coma slaat

Verbaasde volgers De meeste volgers schrikken al even hard als zijzelf. ”Ik denk niet dat het er zo hoort uit te zien”, ”Dat is niet oké”, ”Je moet morgenvroeg onmiddellijk naar het ziekenhuis”, lezen we onder meer.

Anderen, die ervaring hebben met lipfillers, stellen haar echter meteen gerust. ”Het is normaal dat je lippen opzwellen na lipfillers”, en ”Bij mij was het ook zo erg”, klinkt het ook.

Lees ook  Mensen denken dat de vrouw zijn persoonlijke assistent is – als ze hun echte relatie ontdekken, wordt iedereen gek

Geen allergische reactie De dag nadien zag het er inderdaad al een stuk beter uit.

”Mijn dokter zei dat alles oké was en dat ik geen allergische reactie had. Bedankt voor de bezorgdheid, maar het gaat goed met me”, stelt ze haar volgers gerust.

@brianagarabetUpdate out now it’s much better 🥲😂

♬ abcdefu – GAYLE

@brianagarabetReply to @edynpaige

♬ original sound – briana507

Dame met lippiercing ontdekt dat een RAT kussen géén goed plan is! (video)

“Ik ben een dikke egoïst”: BMW beplakt omdat hij te veel parkeerruimte inneemt