in

Vrijstaand huis mét zwembad op Funda voor 249.000 euro!

De woningmarkt zit op slot volgens velen. Op Funda kom je steeds minder woningen tegen die aan je verwachtingen, voor het bedrag dat jij kunt (en wil) uitgeven, voldoen. Wanneer we naar buurlanden en andere landen in de wereld kijken dan zien we echter dat we daar nog lang niet zijn. Uit onderzoek blijkt de Nederlanders op plek 3 staan met rijkste gemiddelde inwoner.

En geloof ons, we staan nog niet eens in de top 10 wanneer het gaat om duurste plekken om een huis te kopen. Ook zien we sterkere stijging in huizenprijzen in andere landen. Het probleem is dat de randstad er gewild is in Nederland en de rest een stuk minder. Wanneer je toch besluit uit te wijken naar andere delen.

Lees ook  Volledig gevaccineerd? Dit zijn de symptomen als je nu corona krijgt

Huis met zwembad op Funda vooer 2,5 ton!
Het huis staat in Hansweert (Europastraat 2) voor 249.000 euro waar je 5 slaapkamers voor terug krijgt. In het kort de beschrijving en vervolgens een kleine foto-collectie: “Vrijstaand wonen, een ruime oprit, grote garage met zolder, een zwembad en nog veel meer! Dat is in het kort wat deze zeer nette woning aan de Europastraat 2 in Hansweert u te bieden heeft. De woning is aan de buitenzijde recent nog geschilderd en is verder altijd goed onderhouden. Het geheel ligt aan de rustige Europastraat aan de rand van het dorp Hansweert.”

Lees ook  ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Zien: Monique Westenberg neemt André Hazes weer over van Sarah van Soelen!

‘Vergeet’ jouw partner altijd wat je hebt verteld? Dit blijkt een goed teken te zijn