in

Vriendin van André Hazes krijgt bakken kritiek: ‘ze vertoont ziekelijk gedrag’

Monique Hazes, Bridget Maasland en nu Sarah Soelen… Volgens roddelqueen Yvonne Coldeweijer houdt Andrés nieuwe vriendin Sarah Soelen krampachtig aan hem vast.

En dat zorgt voor bakken vol kritiek! Yvonne stelt namelijk dat Sarah ‘ziekelijk gedrag’ vertoont. Quite a statement zullen we maar zeggen!

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer kennen we natuurlijk als de grootste vrouwelijke roddelaar die Nederland rijk is. Niet voor niets is haar bijnaam ‘Alberta Verlinde’.

Ze neemt geen blad voor de mond en nu is Sarah Soelen weer eens de sjaak. Sarah Soelen is inmiddels al een paar maanden de nieuwe vriendin van André Hazes.

Zij kent natuurlijk ook de verhalen over haar liefje die meermaals is vreemdgegaan. Reden genoeg voor Sarah om krampachtig aan André vast te houden. Ziekelijk gedrag of niet? Yvonne vindt van wel.

Lees ook  Gezin van opgepakte verdachte in zaak De Vries: ‘Vader moest mee naar politiebureau’

Vreemdgaan
Ze is afgelopen weekend, net als Bridget ooit ook eens deed, het podium van André opgelopen. Daar had Yvonne het volgende over te zeggen: “Ze kan het niet loslaten en ze móet het claimen.

Het moment dat André op het trapje staat voor hij op gaat is altijd een spannend momentje en daar hoort niet je partner naast te staan, dat is gewoon heel raar.

Dat doe je dus gewoon niet, vind ik persoonlijk. Laat iemand lekker z’n ding hebben (…). Ik zou gewoon niet zomaar een podium op komen lopen.

Lees ook  Politie treft overleden vrouw aan in woning in Rotterdam, 44-jarige man aangehouden: ‘Het wordt steeds gekker hier’

Ik zou het niet kunnen verdragen dat ik zelf filmend het podium op ga lopen. The f*ck! Het is ook niet dat hij je roept ofzo.'”

Claimen
Volgens Yvonne moet Sarah gewoon haar eigen ding zoeken, want ‘je hoeft toch ook niet elke dag samen te sporten?! Pffff!

Lekker je eigen leven leiden, niet zo obsessed doen met de ander. Laat het gewoon zijn wat het is.’

Yvonne denkt dat Sarah niet wil dat André haar verlaat, omdat hij dat eerder al bij vorige vriendinnen deed. Wie weet!

Jongen (12) mishandelt meisje. Slachtoffer loopt gebroken neus op

Hond Remy (1) klampt zich bibberend en piepend vast aan brug als deze plotseling opengaat