in

Vriendin Roy Donders met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Roy Donders vond eind 2021 de liefde bij Michelle. Het koppel is nog altijd dolgelukkig. Toen Michelle donderdag in het ziekenhuis belandde, week Roy geen ogenblik van haar zijde. Maar waarom moest Michelle naar het ziekenhuis?

Roy deelde op Instagram Stories beelden van zijn vriendin in het ziekenhuis. De twee dollen een beetje, maar het is niet de eerste keer dat Michelle in het ziekenhuis ligt. “’Vandaag weer een bezoekje aan het ziekenhuis..”, laat de stylist weten.

Lees ook  Vrouw die aan seks verslaafd was, had soms wel vijf keer per dag seks

Gelukkig is het niet al te serieus. Donders legt uit dat Michelle aan suikerziekte lijdt. De laatste tijd heeft ze schommelende suikerwaarden en daarom moet ze zich laten onderzoeken.

Grote liefde
Tijdens een vakantie in Griekenland sloeg de vonk tussen Michelle en Roy helemaal over. Daarna was het niet gelijk aan. Zij zat immers nog in een relatie. Met Kerstmis was het dan toch zover.

Lees ook  Kabinet: geen versoepelingen per 21 april!

Toen vertelde Donders: “Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht.” Hij lag naar eigen zeggen nachtenlang wakker alvorens het nieuws met zijn vrienden te delen.

Monique Westenberg verkoopt haar gedragen bikinibroekjes: ‘Er zijn mannen die het leuk vinden…’

Vrouw in shock nadat ze ontdekt dat ze een tweede geslachtsdeel heeft