in

Voorwaardelijke celstraf na jarenlang mis bruik van veel jonger pleegbroertje

Een man die jarenlang in Raamsdonk ontucht pleegde met zijn veel jongere pleegbroertje is veroordeeld tot vijftien maanden cel.

Wel geheel voorwaardelijk, want de rechtbank rekent het de verdachte beperkt aan. Hij is verminderd toerekeningsvatbaar.

,,Met zijn handelen heeft hij de normale, gezonde s*ksuele ontwikkeling van het minderjarige slachtoffer doorkruist”, aldus het vonnis. Het pleegbroertje dat inmiddels 13 jaar is, ondervindt nog dagelijks de gevolgen.

Van medio 2013 tot 2016 betastte de nu 27-jarige man het geslachtsdeel van zijn pleegbroertje en deed hij ook andere onzedelijke dingen.

Lees ook  Droomjob als au pair bij rijk stel Eindigt in gitzwarte nachtmerrie voor Sophie (21)

Het begon allemaal toen het slachtoffer nog maar 4 jaar oud was, onder meer thuis bij de pleegouders in Raamsdonk.

P*dofiele stoornis
De veroordeelde jongeman verblijft nu in een voorziening voor begeleid wonen. Hij heeft een gemankeerde jeugd achter de rug.

Volgens de psycholoog heeft hij een licht verstandelijke beperking, een p*dofiele stoornis en een persoonlijkheidsstoornis met borderline.

Lees ook  Meisje (14) aan gerand in trein: ‘Hij probeerde mijn hoofd naar zijn geslachtsdeel te duwen, voelde me zó vies’

Het risico van recidive is hoog. Daarom is de man een lange proeftijd van drie jaar opgelegd en heeft de rechtbank een pagina met voorwaarden in het vonnis opgenomen.

Zoals een meldplicht bij de reclassering, opname in een zorginstelling, controle van zijn computer op kinderp*rno en een verbod op contact met minderjarigen.

Tijdens de zitting twee weken geleden toonde de verdachte zich schuldbewust. Hij vertelde de rechters dat hij elke dag suïcidale gedachten heeft.

Terwijl aanrander haar op de hielen zit, rent een jonge vrouw door de stationshal naar agent toe

Loslopende hond in Lembeekse bossen takelt twee honden en hun baasje toe: “Als ik zijn bek niet had opengetrokken was Lily dood geweest”