in ,

Voor iedereen die te lui is om een marathon te lopen is er nu de McMarathon

Wij zijn ook niet van de bank af te krijgen deze dagen, aangezien er toch niets te beleven valt. Alleen voor een ‘sporadische’ McDrive gaan we deur uit, dus een beetje meer beweging kan echt geen kwaad.

Een marathon lopen is dan wel meteen het andere uiterste, maar je kan natuurlijk ook gewoon een McMarathon doen. Ideaal voor elke McDonalds liefhebber.

McMarathon
Zo moet de 14-jarige Bram ook gedacht hebben, want hij besloot met een groepje vrienden langs zoveel mogelijk McDonalds filialen te fietsen in één dag.

Klinkt als een top idee, want we houden van de vettige snacks en we kunnen de calorieën dan meteen weer verbranden.

Lees ook  Geert Wilders is kapot van verdriet: ‘Ze is er niet meer’

Het idee ontstond toen de vriendengroep bij elkaar kwam en trek had in een maccie. Omdat ze natuurlijk geen rijbewijs hadden stelde iemand voor om dan maar op de fiets te gaan. En zo was de McMarathon geboren.

De groep kreeg wat extra hongerlapjes erbij vanuit omliggende dorpen en reden om elf uur ‘s morgens richting de eerste McDonalds.

Na een tocht van 81 km en zes Macs kwamen de boys weer thuis aan, met een beetje spierpijn. Wat een strijders.

Ze bestelden bij elk restaurant iets anders om zo gedurende de hele dag een complete maaltijd binnen te krijgen. Een frietje hier en een burgertje daar.

Lees ook  Zus vermoorde Gino (9) opgepakt na inbraak in huis verdachte Donny M.

Pizzathon
Het hele avontuur deelden ze op hun TikTok account, waarmee ze viral gingen. Dat vraagt dus om meer fastfood marathons en daar geven de jongens graag gehoor aan.

Zo hebben ze in samenwerking met Domino’s al een pizzathon gedaan. Wie wist dat je met een voorliefde voor fastfood ook echt geld kon gaan verdienen. We zijn een tikkeltje jaloers dat we hier zelf niet op gekomen zijn.

@bestemaatGesponsord door @dominos_nl 🍕🔥 #fy #fyp #foryou #foryoupage #vj #voorjou #voorjoupagina #dutch #viral #food #pizza #dominos

♬ Loading – Central Cee

14-jarige op scooter rijdt hardloopster aan, slachtoffer komt om het leven

Katja Schuurman showt haar rondingen op Instagram