in ,

Voor én na: Peter Gillis is onherkenbaar na enorme afvalrace!

Peter Gillis heeft de laatste tijd behoorlijk wat problemen gehad met zijn gezondheid. Zo’n twee maanden geleden werd de reality-ster opgenomen in het ziekenhuis. De oorzaak was vanwege het onwel worden van Peter die tijdens een gesprek wegzakte.

Het was kantje boord volgens Gillis zelf. Gillis tegen de Veronica Ochtendshow destijds: “Vorige week was ik bijna dood, nu ben ik weer herrezen.”

Gillis laat weten dat zijn hartslag naar 25 zakte tijdens de rit naar het ziekenhuis: “Halverwege is er daarom nog iemand bij ingestapt, mocht reanimatie nodig zijn.”

Gillis vervolgt zijn verhaal: “Vorige week heb ik de knop omgezet. Ik ben nu aan het lijnen en bewegen, anders komt het niet goed.

Lees ook  ‘Johan Derksen legt schuld seksueel wangedrag bij vrouwen’

Er lopen nog onderzoeken naar wat er aan de hand is, ze denken dat ik te hoge suikerwaarde heb.” Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en toch wel benieuwd hoe het nu gaat.

Peter Gillis al 133 worstenbroodjes lichter, nog 266 te gaan!
Ondanks verschillende eerdere pogingen tot afvallen is het er dus weer flink ingeslopen bij de ondernemer.

Peter en Nicolleke hebben een eetdagboek moeten bijhouden waar velen toch wel van schrikken. In één avondje nuttigde het stel bijvoorbeeld het volgende: “Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter…”

Lees ook  Fast and Furious in Marokko: Mandarijnen stelen uit rijdende vrachtwagen

Ook heeft Peter laten weten dat hij behoorlijk verzot geweest is op worstenbroodjes. Peter zou zichzelf per dag aan 16 worstenbroodjes tegoed doen.

Omgerekend zo’n 6400 calorieën aan worstenbroodjes. Daar komt nog zijn ontbijt, avondeten, drinken en andere tussendoortjes bij.

We hopen er natuurlijk vurig op dat het de goedgevulde ondernemer lukt om er wat kilo’s vanaf te krijgen.

Daarom is Slijptol van Omroep PowNed bij hem langs gegaan om eens even te polsen. En wat blijkt? Peter is al het gewicht van zo’n 133 worstenbroodjes kwijtgeraakt. Hier meer:

Zien: 6 milde symptomen van de apenpokken die niemand mag negeren

Sylvana Simons niet trots op vaderland: ‘Het Nederlands is niet vrijwillig mijn moedertaal!’