in ,

Volgers onder de indruk van s*xy foto Sonja Bakker

Dieetgoeroe Sonja Bakker (46) showt haar afgeslankte en afgetrainde lichaam op social media. Haar volgers reageren enthousiast op het s*xy kiekje.

“Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hierop is: ja!”

Bij de post schrijft ze: ‘Wist je dat goede voeding en sporten hand in hand gaan? Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hierop is: ja!’

Lees ook  Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?

Ze vervolgt: ‘Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn. *knipoog*’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)


De blondine kan rekenen op veel positieve reacties. ‘Topper, trots op jou!’, ‘Wat een mooie dame’, ‘Ziet er goed uit, Bakkertje’ en ‘Mooie outfit Sonja, staat je goed’, wordt er zoal geschreven.

Lees ook  De poes van mijn vriendin ruikt naar ui en vis, omdat ze maar eens in de twee weken doucht

Onlangs kwam de ex van Sonja, Barry van Suijdam, nog volop in het nieuws. Hij is namelijk veroordeeld wegens mishandeling.

Toch ontkent hij tegenover RTL Boulevard dat hij Sonja fysiek heeft mishandeld. Hij zegt ‘van niets te weten’ en is ook niet aanwezig geweest in de rechtbank. Barry zegt een advocaat in de arm te hebben genomen en is inmiddels in hoger beroep gegaan.

Tbs’er uit Vroomshoop wil niet weg uit kliniek, man zit al 43 jaar

Vrienden die elkaar uitschelden hebben een hechtere band