in

Video van Maan in bikini op het strand trekt een hoop bekijks!

Maan is sinds het uitlekken van de The Voice-schandalen op vakantie. Het lijkt erop dat dit pure toeval is geweest, de zangeres plaatste een paar uur voor Tim Hofman al dat ze onderweg was. De zangeres is echter wel een veel genoemd persoon in veel verhalen. De zangeres zou volgens verschillende geruchten namelijk het een en ander hebben uitgespookt met verschillende coaches.

Alle partijen hebben dit altijd ontkend of genegeerd. Ook het statement van de zangeres bleef lang weg, maar dit kan ook met de vakantie te maken hebben. De Steenwinkel is met twee vriendinnen op vakantie geweest de afgelopen tijd.

Lees ook  Jongen (15) biedt gestolen fiets aan op Marktplaats, maar treft politie als koper

Iets wat ze waarschijnlijk erg nodig had. Onlangs gaf ze in een interview nog het volgende aan: “Afgelopen jaar ben ik closer geworden met mijn vriendinnen. Door mijn werk waren we uit elkaar gegroeid. Als ik ergens een show had, stonden zij in een kroeg.“.

Maan op vakantie, dat willen we zien!
Het lijkt er dus op dat de band met haar vriendinnen weer wat sterker is geworden. Carrière mag belangrijk zijn, maar je sociale leven is voor veel mensen vaak toch nog belangrijker. Uiteraard willen we alles zien van de avonturen van de zangeres en haar vriendinnen op vakantie.

Lees ook  Jan Rot sneller achteruit dan gevreesd: nog maar paar weken te leven

Op de social media van De Steenwinkel blijft het echter een beetje stil. We hebben in totaal één foto voorbij zien komen, naast de foto’s in haar ‘verhaal’. Wie een beetje fan van de zangeres is weet dat ze nóg een account heeft op Instagram, samen met haar vriendinnen.

Dit account heet ‘Bybadboys’ en wordt doorbijna 20.000 mensen gevolgd. En daar zijn veel meer vakantietaferelen te vinden van het drietal. Swipe onderstaande video voor meer:

Man dreigt naaktfoto openbaar te maken als vrouw (18) geen telefoonabonnement afsluit

Pedofielen verheerlijken seks met kinderen ondanks verbod; OM eist 1 jaar cel