in ,

Video legt uit waarom je je schoenen beter niet buiten kunt laten

Niets verschrikkelijks, maak je geen zorgen, het is gewoon de natuur aan het werk! Deze video zal je er zeker aan herinneren om altijd goed in je schoenen te kijken voordat je ze aantrekt. Er kan bijvoorbeeld een wesp in zitten, of een spin …

Als je je in Florida bevindt en je jouw schoenen buiten laat liggen, dan kun je voor een onaangename verrassing komen te staan!

TikTok-gebruiker @cor2ran houdt van insecten. Hij is er niet bang voor en deelt vaak video’s van zichzelf met wormen, schorpioenen en dergelijke. De jonge man woont in Florida. Onlangs plaatste hij een video op TikTok over zijn schoenen.

Lees ook  Darmkanker: symptomen en hoe je dit kunt ontdekken

Hij liet zien wat er kan gebeuren als je je schoenen ’s nachts op het gras laat staan. En zoals te zien is in de onderstaande video, kunnen jouw sneakers de thuisbasis worden van enkele insecten. Aan het einde van dit artikel laten we je zien wat precies!

Het kan dus handig zijn om je eraan te herinneren, maar als je in Florida of elders jouw schoenen buiten laat, kijk goed naar binnen en schud ze uit voordat ze je weer aantrekt. Je weet maar nooit!

@cor2ranKeep your shoes inside 😱🤯 #nature #woah #freak #fl #Florida #insect #shoe #holycow #crazy #scary #millipede #shoes #fyp #outside♬ original sound – Cor2ran

Vijftiger baadt in fontein met 50.000 euro aan bankbiljetten

Hier is een rekensom die heel eenvoudig lijkt, maar toch lastiger is dan je wellicht denkt