in ,

Verslavingsdeskundige uit grote zorgen om André Hazes: “Hij moet oppassen!”

Een verslavingsdeskundige heeft zich uitgelaten over de situatie van André Hazes momenteel. Bram Bakker laat in weekblad Privé weten dat hij geen twijfels heeft dat de zanger recentelijk opgenomen is in een kliniek vanwege een verslaving.

Hij zegt dat het anders wel héél toevallig is dat de zanger vier weken weg geweest is. Hij zegt: “Patiënten worden in de regel vier weken behandeld.”

Dit is toch wel tegenstrijdig met eerdere berichtgevingen in de media. Hierin staat namelijk dat de zanger een langer traject zou volgen maar deze eerder dan verwacht heeft afgebroken.

Moeder Rachel is hem destijds komen ophalen waarna de beelden van de aankomst op Schiphol door heel Nederland gezien werden.

Lees ook  Moeder laat ernstig zieke ongeboren baby leven om DEZE bijzondere reden

Meneer Bakker laat dan ook weten dat hij zich nog steeds flinke zorgen weet te maken betreft de zanger.

André Hazes moet Amy Winehouse niet achterna gaan!
Bakker vervolgt de beredenering van zijn zorgen: “Ik ken de psychische situatie van André niet, maar dat er wat aan de hand is, mag duidelijk zijn.

Als er mogelijk ook nog gedoe is met de relatie, dan gaat een artiest ook na een opname een zware tijd tegemoet. Het meest wrange is dat een verslaving vaak bijdraagt aan de carrière van een artiest.

Lees ook  Man weigert bij de bevalling van zijn vrouw te zijn: ‘De eerste was gruwelijk en walgelijk’

Zeker als je naar artiesten kijkt als Amy Winehouse, de zangeres die tien jaar geleden aan een overdosis overleed.

Die jonge vrouw stond continu op het podium en iedereen adoreerde haar, maar niemand greep in. De fatale afloop was dan ook dramatisch, zeker als en artiest zo ongelooflijk populair is.

Daarin schuilt net als misschien wel bij André Hazes het gevaar.” Ook laat Bakker weten dat verslaafden die er psychisch doorheen zitten vaak weer contact zoeken met geliefden.

Dit zou volgens hem het contact met Monique Westenberg kunnen verklaren. Harry Vermeegen denkt het antwoord te hebben:

WOW: Delphine uit Temptation Island is 20kg afgevallen en laat strak lichaam zien!

Deze 14 hilarische seksvragen uit jongeren magazines van de jaren ’90 moet je lezen om te geloven