in

Verschrikkelijk nieuws voor GTST-acteur Cas Jansen: ‘Ernstige ongeluk’

Cas Jansen zal de komende tijd niet meer te zien zijn in de soapserie. Goede Tijden, Slechte Tijden. De reden hiervan is een fietsongeluk. Zijn personage zal echter niet verdwijnen. Die rol wordt overgenomen door een andere acteur.

Fietsongeluk
Op de Instagram van GTST werd er een bericht naar buiten gebracht omtrent het ongeluk: “Afgelopen weekend zijn wij opgeschrikt door het nieuws dat Cas Jansen een fietsongeluk heeft gehad, waarbij hij zeer ongelukkig terecht is gekomen”, aldus de makers van de soapserie.

Lees ook  ’Dochter (10) van Rico Verhoeven breekt rug’

“Inmiddels is hij geopereerd aan zijn verwondingen en is hij weer thuis bij zijn gezin waar hij komende periode in alle rust zal moeten herstellen.

Daardoor hebben wij moeten besluiten om de rol van Julian Verduyn tijdelijk te re-casten. Wouter Zweers (onder andere bekend als Quinn Streefkerk in Nieuwe Tijden) zal vanaf vandaag in de huid kruipen van Julian en is vanaf half mei voor het eerst te zien in GTST.’

Lees ook  Twee steekpartijen in ruim een uur tijd in Haagse wijk: jongen (17) overleden, jongen (14) zwaargewond

‘We wensen Cas ongelofelijk veel sterkte toe en een voorspoedig herstel en hopen hem over een tijdje weer met open armen op de set te mogen ontvangen. Namens de gehele cast & crew van GTST ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Heftig: ‘Lil’ Kleine gooide zijn eigen vader van de trap af’

Harde beelden: Oekraïens jongetje (11) steekt huilend alleen de grens over