in

Verpleegster Louise die vaccin weigerde in tranen na ontslag: ”Dit is zo oneerlijk!”

Een Britse vrouw is ontroostbaar nadat ze als verpleegster ontslagen werd in een verzorgingstehuis omdat ze niet gevaccineerd is.

Ze uit haar verontwaardiging in een TikTok-video. ”Ik kan gewoonweg niet geloven wat de overheid ons aandoet”, klinkt het.

Louise Akester werkte de afgelopen 14 jaar in de zorgsector, waaronder drie jaar in het woonzorgcentrum Alderson House in Hull, een district in Engeland.

Ze werd echter ontslagen omdat ze niet gevaccineerd is. Vanaf 11 november is dat in Engeland immers verplicht voor het zorgpersoneel in verzorgingstehuizen.

Tranen met tuiten
De 36-jarige verpleegster deelde een TikTok-video waarin ze in tranen haar frustratie deelt. ”Dit was het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen, afscheid nemen van iedereen.

Lees ook  Man heeft erectie van 12 uur na roken cannabis

Van alle mensen waar ik zo lang voor gezorgd heb en van mijn collega’s. Het is zo emotioneel geweest. Dit is zo oneerlijk. Ik kan gewoonweg niet geloven wat de overheid ons aandoet.

Ik begrijp het simpelweg niet. Ik ben verdrietig en de bewoners huilen tranen met tuiten. Ik kan het niet. Dit is verschrikkelijk”, zucht ze.

Volgers niet eens met haar
De video werd inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken. De meeste mensen vinden het jammer dat ze zich niet liet vaccineren.

Lees ook  Adriane uit Enschede schenkt ‘aardige mevrouw’ 20 eurocent en is 200 euro kwijt

”Ik heb heel mijn leven in de zorg gewerkt. Leg de schuld niet bij de overheid. Het is net oneerlijk om je niet te laten vaccineren voor de veiligheid van de bewoners”, ”Ik werk in de zorg en om eerlijk te zijn begrijp ik niet waarom je je niet laat vaccineren.

Wat corona heeft aangericht in ons zorgtehuis is vreselijk”, en ”Als je niet gevaccineerd wil worden, is dat jouw keuze.

Maar je hebt een verantwoordelijkheid als je met kwetsbare mensen werkt», lezen we onder meer in de reacties.

@louiseakester#againstcovidvaccine♬ original sound – Louise Akester

Deze gelukzak heeft een prachtige vrouw en maar liefst 6 bloedmooie dochters (foto’s)

Marktplaats-afspraak met jeugdige autodieven: verkoper in zijn rug gestoken