in

Vermiste vrouw (49) uit Hendrik-Ido-Ambacht na bijna een week ‘erg verzwakt’ in bos teruggevonden

De 49-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht die sinds maandag werd vermist, is zondagmiddag levend teruggevonden in Emst. Ze is ‘erg verzwakt’, laat een politiewoordvoerder weten.
Bijna een week lang werd gezocht naar de vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht, meldt Omroep Gelderland.

De zoektocht vond plaats op de Veluwe, omdat de politie sterke aanwijzingen had dat ze in de buurt van Vierhouten zou kunnen zijn. Bij de zoektocht werden onder meer tientallen leden van het Veteranen Search Team ingezet. Ook bekenden van de vrouw zochten mee.

Lees ook  Jitske, dochter van Peter Van de Veire, zoekt grenzen van Instagram weer op met topless foto

Zondag werd er volgens de politiewoordvoerder gezocht in bospercelen rond Emst, ten noorden van Apeldoorn. Daar was niet eerder gezocht. “Ze werd in levenden lijve aangetroffen, maar ze was wel erg verzwakt. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.”

Speurhonden
Samen met tientallen leden van het Veteranen Search Team werd de afgelopen dagen al gezocht in het bos bij Vierhouten. De groep die naar de vermiste vrouw zocht, bestond uit zo’n zestig personen. Ook werden ook speurhonden ingezet en waren vrijwilligers van Stichting Inzet Reddingshond Nederland waren actief. Over het hoe en waarom van haar vermissing wil de politie alleen kwijt dat ”de vrouw duidelijk niet gevonden wilde worden”.

Lees ook  Vader op Mallorca doodgeschopte Carlo (27) doet zijn verhaal

Verwarde man uit Simpelveld gooit televisie van balkon

Vrouw zoekt man wiens naam op haar kont getatoeëerd staat