in

Vermist meisje na 2,5 jaar levend teruggevonden in geheime ruimte onder trap, drie arrestaties

In de Verenigde Staten is gisteravond een meisje dat al 2,5 jaar vermist was levend teruggevonden.

De jonge Paislee Shultis bevond zich in een verborgen ruimte onder een trap van een woning, op 210 kilometer van de plek waar ze in juli 2019 verdween.

De vondst van het kind werd vandaag door de lokale politie bekendgemaakt. Paislee werd gevonden door agenten die een huiszoeking deden in de woning in Hudson Valley in de staat New York. Ze hadden een tip gekregen dat er een meisje verborgen werd gehouden.

Lees ook  13-jarig meisje poseert voor foto na dagje vissen – vies detail in de foto doet moeder rillen van angst

De agenten waren al een uur bezig toen een van hen met een zaklantaarn door een kier in de trap scheen en een deken dacht te ontwaren. Nadat enkele traptreden waren verwijderd zagen ze de voeten van het meisje.

Paislee werd in goede gezondheid aangetroffen. De verborgen ruimte onder de trap leidde naar de donkere, vochtige kelder van het huis.

Daar troffen de agenten ook Kimberly Cooper aan, de moeder van het meisje die het ouderlijk gezag was ontnomen.

Lees ook  Meisje van zes gestorven aan uitdroging in Oekraïense stad Marioepol

De vrouw werd aangehouden, net als de uit het gezag gezette vader, Kirk Shultis jr., en de opa, Kirk Shultis sr. Paislee werd na haar vondst herenigd met haar wettelijke voogd en haar oudere zus.

Het drietal werd voorgeleid op beschuldiging van inmenging in de voogdij en het in gevaar brengen van het welzijn van een kind.

In juli 2019 werden haar biologische ouders al verdacht van de ontvoering van het kind, maar toen liepen alle sporen nog dood.

Gevaccineerden blijken na omikroninfectie immuniteit te hebben tegen alle varianten, ongevaccineerden niet

Jaimie Vaes geeft teken van leven: ’Mensen zijn zo intens gemeen’