in

Verkeersdrama A325 eist derde leven: na opa (76) en oma (75) nu ook kleindochter overleden

Het tragische ongeluk op de snelweg A325 bij Elst van zondagmiddag heeft nog een derde slachtoffer het leven gekost. Het gaat om een meisje uit Nijmegen. Eerder werd al bekend dat een man (76) en een vrouw (75) uit Duiven het ongeval niet overleefden.

Het meisje zat samen met een jongen in de auto bij de twee volwassenen, hun opa en oma. De minderjarige werd zondag in kritieke toestand naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht.

Lees ook  Dierenbeul grijpt kat Shaggy: 2 gebroken kaken, een hersenschudding en letsel aan zijn ogen en staart.

In het ziekenhuis overleed zij. Ook het andere kind moest gewond naar het ziekenhuis, maar hij is volgens de politie buiten levensgevaar.

Witte bestelbus
Diezelfde politie laat weten dat het onderzoek naar het ongeval voorlopig nog niet klaar is. Diverse getuigen zijn al gehoord en de Verkeersongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse geweest. Een 26-jarige man uit Nijmegen is na verhoor inmiddels heengezonden in afwachting van het onderzoek.

Lees ook  TikTok-ster (18) plaatst laatste bericht en pleegt zelfmoord

Hij reed met een witte bestelbus tegen de auto van de slachtoffers, waarna nog vier andere voertuigen werden geraakt. De inzittenden daarvan bleven ongedeerd.

Kannibaal: Ik sneed zijn jongeheer af, aten het samen op

Tiener (14) verdacht van moord op 12-jarig meisje