in

Vader publiceert vrolijke foto online en brengt daarna zijn kinderen om het leven

Een 41-jarige man in Florida heeft dinsdag zijn twee jonge kinderen om het leven gebracht, en daarna zichzelf van het leven beroofd. Daarvoor publiceerde de man de bovenstaande foto op sociale media.

Nieuwszender WPLG meldde dat vader Humberto, de 9-jarige Matias en de 12-jarige Baleria, binnen een uur na het maken van de foto levenloos werden aangetroffen.

De moeder van de man vertelt het nieuwsmedium dat haar zoon leed aan een bipolaire stoornis en dat hij en zijn vrouw in augustus uit elkaar gingen.

Lees ook  Nederlsndse vriendin Dave De K. verdacht van moord in zaak rond dood 4-jarige Dean

In gesprek zei politiewoordvoerder Alvaro Zabaleta dat de moord-zelfmoord van dinsdag het gevolg was van een huiselijke ruzie.

Humberto’s ex-vrouw was op dat moment thuis, maar ze bleef ongedeerd. Getuigen hoorden haar schreeuwen nadat zij de drie lichamen in de buurt van een kanaal had ontdekt.

Een buurvrouw vertelde dat ze de jongen reanimeerde terwijl hun moeder hulp verleende aan haar kinderen.

Lees ook  Politie maakt pijnlijke fout: oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad leeft nog

De moeder van de 41-jarige deelt mede dat ze minuten voor de schietpartij via de telefoon met hem sprak en haar kleinkinderen te woord stond.

Zijn moeder onthulde ook dat haar zoon twee keer heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen. De eerste poging deed hij als negenjarige.

Pijnlijk: Irene Schouten stond onlangs met kamelenteen vól in beeld

Overleden persoon die in dakkoffer in water werd gedumpt blijkt vrouw (37) uit Hongarije