in

Vader neemt baby mee naar huis na 7 weken in ziekenhuis, na overlijden van moeder

Begin juli kwam Samantha Russell om het leven toen een man in Wichita, Kansas, op haar auto inreed toen hij de politie probeerde te ontwijken.

De 22-jarige aanstaande moeder was 33 weken zwanger. Gelukkig, dankzij paramedici die het gevoel hadden dat haar ongeboren kind nog leefde, werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht en werd haar zoontje geboren.

Zeven weken later mocht Mac Russell met zijn vader Brandon mee naar huis.

Brandon deelde het spannende nieuws op sociale media en bedankte iedereen die Mac had geholpen sterk genoeg te worden om naar huis te gaan.

@brandonrussell5664Baby Mac is now home! #Macreveal #fypシ #nicu #madeithome♬ Comeback Story – Kings Of Leon

Na het fatale ongeluk moest Brandon rouwen om het verlies van zijn jeugdliefde, terwijl hij ook de geboorte van zijn eerste kind vierde.

Lees ook  Maan de Steenwinkel viert het leven op natte foto

“Ze was geweldig en alles wat ik ooit wilde of kon vragen,” zei Brandon.

Op gezette tijden deelde Brandon updates over de toestand van Mac met familie en vrienden op Facebook.

“Het gaat best goed met Mac. Hij boekt elke dag vooruitgang,” schreef hij drie dagen na zijn geboorte. “De artsen zijn onzeker over hoe lang hij zonder zuurstof heeft gezeten en na de MRI die gisteren is gemaakt, hebben ze me verteld dat hij op sommige plekken schade heeft aan de witte stof in de hersenen.”

Lees ook  Zakkenroller steelt portemonnee van oudere man - dan grijpen bikers meteen in en leren ze dief een lesje

En terwijl hij rouwde om zijn vrouw, deed hij ook de belofte er altijd voor Mac te zijn.

“Natuurlijk zal niets ooit meer hetzelfde zijn, maar ik heb nog steeds een doel in het leven,” schreef hij op Facebook. “Ik put troost uit het feit dat Mac hier bij ons is in deze gekke wereld en ik ben dankbaar dat hij gezond is. Hij zal alles over zijn moeder te weten komen.”

De man die verantwoordelijk was voor het ongeluk waarbij Samantha om het leven kwam, is onder andere aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade, zware mishandeling en twee misdrijven als vluchten en ontglippen.

Belastende verklaring tegen Jos B. kwam van moordenaar Hümeyra

Vuilnisman redt kind van aanrijding, “Op het juiste moment en de juiste plaats”